2777
2789
عنوان

اولین خواستگارم بالاخره ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 52 پست
به معنای واقعی کلمه پدوفیلاخه ۱۰؟؟۱۰ تازه وارد چرخه بلوغ جنسی شده و شایدم پریود هم نشده باشهحالم بهم ...

بیخچال دوستان نشد که اون آقا الان ۴۰سالشه بیچاره تازه ازدواج کرد آخر سن خانومشم کم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا ی کلمه یاد گرفتن پدوفیل نمیدونن کجاها استفاده کنن هرجا میبینن کامه ازدواج میاد ی پست راجبش میز ...

منم همین رو میگم میبینم دوستان مقاومت میکنن چیزی نمیگم 

کسی ک اینقدر صبر کرد نمیگن پدوفیل میرفت سراغ یکی دیگه 

بعضیا ی کلمه یاد گرفتن نمیدونن کجاها استفاده کنن هرجا میبینن کلمه ازدواج میاد ی پست راجبش میزارن. پ ...

اتفاقا این خود پدوفیلیه

پرونده هایی هستن که به دخترای زیر ۱۴ بارها توسط یک نفر تجاوز میشه به اسم عشق و علاقه 

سواد هم داری برو بخون

همچنان امیدوار

بعضیا ی کلمه یاد گرفتن نمیدونن کجاها استفاده کنن هرجا میبینن کلمه ازدواج میاد ی پست راجبش میزارن. پ ...

ببخشید حس جنسی مرد ۲۲ ساله به بچه ۱۰ ساله چیه جر پدوفیل؟؟؟

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

چی میگی خب وقتی از دختر 10 ساله خواستگاری کردن اگه واقعا ازدواج می‌کرد و زنش میشد باید باهاش رابطه برقرار میکرد که مصداق اصلی پدوفیل و کودک آزاریه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

منم همین رو میگم میبینم دوستان مقاومت میکنن چیزی نمیگم کسی ک اینقدر صبر کرد نمیگن پدوفیل میرفت سراغ ...

منم جای تو بودم خودمو گول میزدم ولی خب اسمش پدوفیله

اون ادم حتی برای بچه ی اینده‌اش هم خطرناکه و اتفاقا صبورن خیلی صبوور

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

منم جای تو بودم خودمو گول میزدم ولی خب اسمش پدوفیلهاون ادم حتی برای بچه ی اینده‌اش هم خطرناکه و اتفا ...

آره جالبه چه اصراری داره بگه عشق مرد گنده به بچه ده ساله عشق افسانه ای بوده ولی متاسفانه چیزی جز پدوفیل نیست 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عجب. باشه عصبانی میشی چرا. نه ما بی سوادیم شما میخونی کافیه.

چون ادمایی مثل تو پدوفیلی رو عادی و یه چیز نرمال نشون میدن و باعث میشید جامعه برای بچه های ما ناامن بشه 

همچنان امیدوار

منم همین رو میگم میبینم دوستان مقاومت میکنن چیزی نمیگم کسی ک اینقدر صبر کرد نمیگن پدوفیل میرفت سراغ ...

بهتر خودتو خسته نکن ان کس که ندان ونداند که نداند در جهل مرکب ابدودهر بماند 

باورم نمیشه

من ۱۶ سالم بود یکی خواستگاری کرد بابام باهاشون بحث کرد و قطع ارتباط

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چون ادمایی مثل تو پدوفیلی رو عادی و یه چیز نرمال نشون میدن و باعث میشید جامعه برای بچه های ما ناامن ...

فکر میکنن دیگه چون اسمش ازدواجه بهترین اتفاق ممکنه... نمیدونم یه ایه قراره چجوری حس جنسی به بچه ۱۰ساله رو توجیه کنه