2777
2789
عنوان

کیا به خاطر خیانت جنسی شوهر با بچه طلاق گرفتن😃😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 150 پست
اگر وضعیت مالیش در حدی نیست که مهریه بده مهریه رو بزار اجرا میندازنش زندان بعش هم طلاق بگیر با پسر ه ...

همش فک میکردم خیانت ببینم حتما طلاق میگیرم ولی سخته خیلی سخته تصمیم واقعا با جامعه ی امروز و خرج سخته😔😔😭

آخ تو فقط درد من و میفهمی ازدواج اولت بچه داشتی جدا شدی؟ چقدر زندگی سخته با مرد خیانت کار ..کاش فقط ...

بچه نداشتم خودم بچه بودم ۱۹ سالم بود با زن داداشش بود بعد یکسال جداشدم ده ساله ازدواج کردم این پدرمو دراورد اینقد عذابم داد اینقدر بهم طعنه زدو گفت مطلقه .امیدوارم خیر نبینه من خیلی دلم شکستس الانم فقط بخاطر بچه هام دووم میارم خیلی وقته از خودم گذشتم فقط میگذرونم که تموم بشه خودش همه غلطی میکنه بعد من ده ساله تو خونش اسیرم جایی نمیزاره برم بخاطر فکر مریضش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم همینه که جدایی بزار نیا خودت برو سر کار خرج بچه هاتون بدع ی روز سرش میخوره به سنگ میخا برگرده ول ...

من نمی‌فهمم مگه زن و بچه ندارن چرا صیغه ینی اونی که صیغه میشه واقعا نمی‌فهمه داره خیانت به جنس خودش میکنه

حالا خوبه مال مردم صیغه میکنه شوهر خاله من با 8 9 تا زن فرارررر میکنه گوشیش یک هفته خاموش کل فامیل نگران که این چیزیش نباشه نگو خونه مجردی میگیره برا زن و دختر مردم خودش هم لاش 150 ملیون هم از کارت خالم میکشه خرجشون میکنه دو قورت و نیمش هم باقیه چرا رفتین شکایتم کردین گفتین این نیستش الان آبروم رفته همه میدونن با زن بودم😐😐

بچه نداشتم خودم بچه بودم ۱۹ سالم بود با زن داداشش بود بعد یکسال جداشدم ده ساله ازدواج کردم این پدرمو ...

آخی😭😭😭😭😭😭😭😭😭کاش میتونستم ما زنهایی که به خاطر بچه داریم دووم میاریم همدیگه رو می‌دیدیم کنار هم قوی می‌شدیم باهم حرف میزدیم😭😭😔😔

چقدر دلم میخاست از زندگیم حذف بشه چقدر بدون وجودش آرومم😔چقدر حس خوبیه صبح پاشم ببینم نیس آروم آرومم

بزار اگ خرج بچه هایش میدع بدع ولی راهش ندی به خونه بزار خوش باشه از خودش یک روز ببخشید به گاه خوردن میفتع که ببخشیش

زن داداشش چیشد جدا نشد؟ خدا صبرت بده و یه آرامش به دلت

ممنون نه هنوزم بعداز سالها باهمن شوهرشم مث سیب زمینی کنارشه ...نمیدونم کی قراره کارما ببینه  اونا  باهم خوشن ومن بیگناه سالهاست دارم عذاب میکشم وخدا تماشا میکنه فقط

من نمی‌فهمم مگه زن و بچه ندارن چرا صیغه ینی اونی که صیغه میشه واقعا نمی‌فهمه داره خیانت به جنس خودش ...

خاک بر سرشون اینا همون زنان خرابم کن آوار میشن رو زندگی دیگری و مردکه خر نمی‌دونم چی ت اینا زنان میبینن که اونو ب زن بچه خودش ترجیح میدع

واقعا ما نیاز داریم ب کسایی مث خودمون که درکمون کنن .من فقط منتظر عدالت خدام

من فقط میگم خوبه این دنیا میگذره و همه باید تو قبرو برزخ جواب بدیم اون کسی که شرمنده میشه قیامت و باید التماس کنه اون هست ک خیلنت کرده

ممنون نه هنوزم بعداز سالها باهمن شوهرشم مث سیب زمینی کنارشه ...نمیدونم کی قراره کارما ببینه اونا ب ...

صبر کوتاه خدا هزار ساله به وقتش کارما یه کار میکنه آرزو کنه فقط ببخشی 

خودت تصمیمی نگرفتی برای شرایط الان واقعا خیلی سخته آدم شوهرشو با کسی تقسیم بشه خدا باعث و بانیش لعنت ...

تصمیمم فعلا به جدا زندگی کردن چون خودم آرامش دارم نمیخام دیگ ببینمش بعد از ظهر مشاوره داریم هی میگم کاش نیاد کاش نیاد میبینمش استرس همه وجودم و میگیره