2777
2789

میان میگردن تو تاپینک ها طرف تو زندگیش چه مشکلی داره   مسخره میکنن  (بخصوص وقتی کم میارن و فشاری میشن)

چقدر عقده ای و بچه سال ریخته اره  بگرد هم تو پی ام اسم روانیم هم با پدرم مشکل دارم  حالاچی ریدن برات گلم؟! بدبخت عقده اییی دنبال ثابت کردن خودت هستی به چه قیمتی مردم اینجا دردو دلشون رو میگن و یه چیز عادیه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
فکر میکنن فقط خودشون درست فکر میکنن

منفورن منفوررررر 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک زمانی فکر میکردم خوندن تاپیک های قبلی بعضی کاربران زمان بحث اشتباه هست تا اینکه یک کاربر خیلی بد بهم توهین کرد سر هیچ همه شاهد بودن جوابش ندادم رفتم تاپیک هاش یک نگاه انداختم دیدم آره مشکلات خانوادگی زیادی داره 

فهمیدم سکوت بهترین جواب هست برای کاربرانی که فحاشی می‌کنند چون مشکل زمینه ای دارن

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یک زمانی فکر میکردم خوندن تاپیک های قبلی بعضی کاربران زمان بحث اشتباه هست تا اینکه یک کاربر خیلی بد ...

خب شما سکوت کردین مسخرش نکردن مسخره کردن مشکلات و سختیایه زندگی یه آدم منفور ترین و چندش ترین و کثیف ترین کار ممکنه 

خب شما سکوت کردین مسخرش نکردن مسخره کردن مشکلات و سختیایه زندگی یه آدم منفور ترین و چندش ترین و کثیف ...

درسته عزیزم دیگه این بستگی داره که طرف مقابلت چطور واکنشی نشون بده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

متنفرم از این کاراشون بعضیا واقعا شورشو در آوردن و افتخارم میکنن به رفتارا و کاراشون

یکی از تاپینگام عکس گرفته بود خب که چی اخه نفهم این سایت خودش مخصوص این جور درو دلاست

دقیقا 

۴ ماه پیش با یکی تو یه تاپیکی بحثم شد شروع کرد ناسزا گفتن های خیلی بد

اولش چیزی بهش نگفتم ولی دیدم هی تاپیک میزنم هی میاد تو تاپیکام از حرفام سواستفاده میکنه و شاهنامه مینوسه و هی توهین میکنه

اخرش زد به سرم مثل خودش تو تک تک تاپیکاش حرف بارش کردم

بعد ۴ ماه که از تعلیقی درومده تا دید یه تاپیک دیگه زدم در مورد جدایی و باز هست اومد اندازه شاهنامه توهین نوشت 

خوشم میاد یک سطرش هم نخوندم فقط گزارشش زدم و تو تاپیک اخرش بهش گفتم خودتو به روانپزشک نشون بده ...

ادمای انقدر بیکار و عقده ای ندیدم تو زندگیم تاحالا

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

خب شما سکوت کردین مسخرش نکردن مسخره کردن مشکلات و سختیایه زندگی یه آدم منفور ترین و چندش ترین و کثیف ...

دقیقا به خاطر یک سری عقده ای کاربری قبلیم و ترکوندم و با کاربری جدید بی نام نشان اومدم

وقتی بحث تموم میشه،احتمالا با کسی که باهاش دعوا کرده بودی پ اختلاف نظر داشتی یک جای دیگه نقطه ی اشتراک پیدا کنی و کدورت ها رفع بشه،اما وقتی یکی مشکلاتی که توی تاپیک هات بیان کردی رو به رخت بکشه هرگز این اتفاق نمیفته.

به شخصه من حتی از کسایی که موقع دعوا با دیگران همچین کاری رو انجام میدن نفرت دارم و همه کاربری هاشون یادمه.

یک زمانی فکر میکردم خوندن تاپیک های قبلی بعضی کاربران زمان بحث اشتباه هست تا اینکه یک کاربر خیلی بد ...

دقیقا کاربرانی کع خیلی فحاش و وحشی هستن معمولا مشکلات روحی روانی دارن

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

دقیقا به خاطر یک سری عقده ای کاربری قبلیم و ترکوندم و با کاربری جدید بی نام نشان اومدم

مشکل شخصیتی دارن