2777
2789
عنوان

هیچ دختری داداشمو پسند نمیکنه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 51 پست

میگه از هم سنو سالهام عقب موندم به جایی که میخواستم نرسیدم میگم بیا بریم فلان کارو کنیم نمیاد اگه یکم بیشتر اسرار و پا فشاری کنیم دعوا میکنه باهامون که ولم کنید موندم چی میشه زندگیش.خیلی مظلومه

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

اول اینکه سن برادرتون زیاد نیست بیخودی نه به ایشون استرس بدید نه خودتون

من امسال چهار تا ازدواج اطرافم دیدم تو سنین ۳۷ ۴۱ و ۳۹ و ۴۰ سال بودن

ثانیا خب مشخصه که وقتی دختری پسر افسرده میبینه تو ذوقش میخوره

قدم اول برطرف کردن حس افسردگی ایشونه

حالا با صحبت نصیحت مشاوره یا هر چی

بعنوان هدیه براش لباس مد روز بخرید به تیپش برسه

چرا اینستا نداره خب؟ براش نصب کنید یکم بگرده توش خوشش میاد

تا وقتی هم شرایطش بهتر نشده باز نرید خواستگاری که نه بشنوید

🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم فقط دعاش کن لطفا غصه ی داداشم نمیزاره به زندگیه خودم برسم همه ی خواهرام درگیرشیم

چندسال پیش آپ ایمو تازه اومد بود من بلد نبودم باهاش کار کنم.همینجور که توش میچرخیدم یه گروه سه نفره تشکیل داده بودم،خودمو، داییمو، دوست خواهرشوهرم که تو گوشیم سیو بود.

خلاصه که داییم و دوست خواهرشوهرم اونجا باهم آشنا شدن و چت کردن و گل گفتن و گل شنفتن و عکس دادن و عاشق هم شدن،الآن ۱۲ ساله که ازدواج کردن.

اونا نمیدونستم که این گروه سه نفرست ،فکر میکردن دارن با هم چت میکنن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بله درسته ولی ما پسرا ۲۴ به بعد ازدواج میکنن معمولا فامیل و که میبینه بچه دارن کار مورد علاقشونو دارن غصه میخوره و اینکه هر چقدر لباس بگیریم انقدر لاغر شده هیچی بهش نمیاد اندازه ی بچه غذا میخوره ولی همش سره کاره کمی هم پرخاشگر شده تا میایم حرف بزنیم شروع میکنه پرخاشگری که ولم کنید.چطور با این وضعیت ولش کنیم به حال خودش

نمیدونم دیگه چی درسته فقط اینو میدونم خدا داره بی انصافی میکنه به این طفلی بعضیا همه جور کاری میکنن چه زن و زندگی خوبی دارن یکی مثل این اینطور بلا تکلیف