2777
2789
عنوان

چیکار کنم کمک پچه ها

75 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

یه دسته کلید خونمون پیش خونه پدر شوهرمه

وقتی میریم بیرون میان خونمون سرک میکشن

چیکار کنم که کلیدا رو عوض کنیم

نمیخوام شوهرم بفهمه از عمد کاری کردم

چون قبول نمیکنه با اینکه خودشم شاکیه

حقیقت حرفاییه که تو بحث میشنوی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خلال دندون بکن تو قفل بعد بشکن جوری که بمونه توش. مجبور میشید عوض کنید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اگر جای دسته کلید توی خونه مادرشوهرتو میدونی یه روز برو یواشکی برش دار یا با یه کلیده شبیهش عوضش کن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

يه روز كه خانواده شوهرتون و شوهر تون راه دور بودن كليد رو بذار داخل خونه برو بيرون در رو ببند مثلا جا گذاشتي كليد رو  ،از اونجايي كه شوهر تون يا خانوادشون نبودن نزديك كه بيان با كليدهاشون در رو برات باركنن ناچارا برو كليد ساز بيار برات در رو بازكنه و كليد جديد بهت بده 

اگر جای دسته کلید توی خونه مادرشوهرتو میدونی یه روز برو یواشکی برش دار یا با یه کلیده شبیهش عوضش کن

عزیزم قطع رابطه ایم باشون نمیریم خونشون

فردا قراره بریم شهرستان یه چند روزی

الانم شوهرم بیرونه

فقط الان فرصت دارم اینکارو بکنم که بهش زنگ بزنم بگم لا خودت مغزی و کلید بیار