2777
2789
عنوان

چطور ب بابام بگم

840 بازدید | 63 پست

من جند وقته حدود ۳ ماهه میخام از نامزدم جدا شم اولش خوب بود بینمون ولی الان ازش سردم بدم میاد ازش موقهه خواستگاری هم نمیدونم چجور قبولش کردم ن من ن خوانوادم راضی نبودیم الان میخام ازش جدا بشم فک میکنم اون موقههه جادو کردن دهن منو خوانوادمو بستن 

خلاصه میخام ب بابام بگم ولی نمیتونم انگار جلو بابام دهنم بسته میشه قفل میشه نمیتونم بگم ب بابام 

کمکم کنید چیکار کنم خیلی حالم بده بخدا میخام از دستش خلاص بشم انگار ط زندانم یا ط جهنم عزرایل هم داره خفم میکنه خیلی حالم بده دوستان هرکی تایپکمو خوند کمکم کنه بگه فقط راهنمایم کنید 

و نمیخام نصیحت کنید ک باهاش خوب باشم دلشو بدست بیارم هرگز🫳🚶‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقته نامزدتو میشناسی 

ایا دلایلت منطقی هست ؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اسی پوزشششhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/16877246/تعادل-اردکم-چرا-اینجوریهههاین تاپیکو گز ...

بفرستن نی نی یار لینک رو پاک میکنی لازم ب گزارش نمیشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

ب مادرتون بگین اون اول با پدرتون صحبت کنه

ب مامانم گفتم ولی حرفامو جدی نمیگیره طرف نامزدمع 

ب بابام میخام بگم کلی جلوش دهنم بستس بخدا هیچی نمینونم بگم 😭💔

عقد کردی باهاش ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ب مامانم گفتم ولی حرفامو جدی نمیگیره طرف نامزدمع ب بابام میخام بگم کلی جلوش دهنم بستس بخدا هیچی نمین ...

درک میکنم اینکه استرس میگیرین نمیتونی حرف بزنی

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

دورانه نامزدی دورانه شناخته خب به باباتون بگید متوجه شدم ایده آله من نیست(البته اگه بهونه های بنی اسرائیلی نگرفته باشین)

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

چند وقته نامزدتو میشناسی ایا دلایلت منطقی هست ؟

پسر عمهه ۴ساله  نامزدم تا حالا یه ادامس ازش ندیدم گدا گشنه  شارژ برام نمیزد ن پولی ن هیچی و اره از دستش خسته شدم همه حرف های بینمون رو ب خاله هاش میزد نامزد بازی همشو هرچی میگفتم کف دستشون میزاشت اونا هم میومدن بامن دعوا میکردن الان کلا ازش خسته شدم ن واس این چیزا ولی دیگع مس قبل حسی بعش ندارم