2777
2789

میدونم همه در جریان تاپیک های من هستین 

متاسفانه سه سال مداوم اذیت شدم 

همش قهراً طولانی می‌کرد ی ماه دو ماه سه هفته 

خودش و خانوادش عمدا با احساسات من بازی می‌کردن 

مادرشوهرم سال و نیم بعد عقد ک کار از کار گذشته بود  میگفت نباید دلبسته میشدی فقط قرار بوده آشنا بشین در صورتیکه اصلا همچین چیزی نبوده!!!

یا میگفت بابات برای پسرم هیچکاری نکرده (منظورش این بود بهش خونه ای زمینی ماشینی پولی چیزی بده)

خیلی آسیب دیدم چون بعد رابطه کامل ب جای اینکه دیگ محکم بچسبه ب زندگی همش بخاطر رفتارای خانوادش و خودش با من قهر می‌کرد میرفت  اشتیم خودش نمیومد فقط چراغ سبز نشون میداد تا من برم منم از ترس اینکه رابطه کامل داشتیم همش غرورمو میشکستم خیلی منو چزوند خیلی گفتن نداره خیلی چیزا 

من خیلی اذیت شدم نیازاشو برطرف میکردم برخلاف میل باطنی خودم تا ی موقع خیانت نکنه 

واقعا حالم بده اینکه بدون هیج عروسی ای بدون اینکه زیل ی سقف زندگی کنیم فقط تا میتونست ازم سواستفاده کرد 

اینم بگم رابطه کامل خواست من نبود یهویی ...

حتی شبی ک اون اتفاق افتاد ن شرایط خوبی فراهم کرده بود ن جای قشنگی ن هیچیه هیچی

خیلی دل شکستم

تا میتونست فقط میزد و اذیت می‌کرد 

الانم من آدم بده شدم چون جیکم درنمیومد

از اونورم دو سال و نیمه درگیر زگیلیم ک بهم داده من خیلی اذیت شدم ب هیشکی نگفتم حماقت کردم 😭😭😭😭😭

عزیزم تو مدام تامیک میزنی و حرف تکراری میزنی خب جداشو خودتو خلاص کن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو مدام تامیک میزنی و حرف تکراری میزنی خب جداشو خودتو خلاص کن

خب شاید کسی رو نداره باهاش حرف بزنه، شاید اینجا نوشتن آرومش می کنه.. هر بحرانی یکم فرصت میخواد تا آدم به شرایط عادی برگرده و بتونه تصمیم بگیره. 

البته میدونم شما هم به خاطر خودش میگید. 

انقد اذیتم کرد پ هیچیش نشد همش میگم پس چرا خدا کاریش نمیکنه

مگه این دنیا جای جواب دادنه؟ 

تو برای خوب شدن حال خودت به اهل بیت پناه ببر

یه کاری،هنری  شروع کن... سعی کن تمرکزتو از این قضیه برداری. می دونم سخته ولی اینطوری داغون میشی 

همه ی زندگی که ازدواج موفق نیست زندگی هزار جنبه دیگه داره

دختر جان این آدم دختری تو رو گرفت به قول خودت بهت زیگیل داد تموم شد رفت

ولی شما هر روز با تکرار هزار باره این ماجراها  سلامت روح و روان خودتم گرفتی اینقدر به روان خودت آسیب نزن

اینکه همچین آدمایی همین اول کاری ولت کردن لطف خدا بوده که بیشتر اسیر نشی

پس چرا خودت دوست داری اسیر این آدما باشی؟؟

این آدم و خانواده ش حتی اگر تو رو بخوان تو نباید دیگه بخوای اونوقت موندی غصه می خوری که ای وای میره سراغ دختر دیگه

خب بره به درک ،بدبخت بعدی اون دختر فلک زده ست

اون مرد و خانواده ش رو واگذار کن به خدا

خدا بالاخره جوابشون رو خواهد داد

برو چند جلسه پیش یه مشاور ،روح و روان خودتو ترمیم کن

بقیه مهریه تم که نبخشیدی بگیر بچسب به زندگیت

از این مرد و خانواده ش آبی برای تو گرم نمیشد

خداروشکر کن که قبل زندگی مشترک ،قبل بچه دار شدن راهت ازشون جدا شد. 

اینقدرم هی تاپیک نزن، مطمئن باش فقط هی انرژی های منفی بیشتری به سمت خودت جذب می کنی ،حال خودتو با این یادآوری های مکرر خراب و خرابتر می کنی

بقیه هم نهایتش میگن این دختر خودش روانش مشکل داره ، جمع کن خودتو، به خودت رحم کن به عزت نفست رحم کن ،به سلامت روانت رحم کن،اینقدر خودتو با چسبیدن به ماجراهایی که برات ساختن کوچک نکن .

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

از شرایطی که توضیح دادی این برداشت رو کردم:

با وقاحت تمام و برنامه ریزی و با بیتفاوتی کامل نسبت به حق و خواسته های شما،از تمام نقطه ضعفات استفاده کامل کرده،و اصلا هم براش مهم نبودی!حالا نوبت شماست،مهریه باتوجه به رابطه کامل که داشتی،کامله،پس بگیرش تا بفهمه مفتی مفتی نمیتونه یه دختر رو بدبخت کنه،راجع به زگیل هم حتما وقتی میری پزشک قانونی به دکتر پزشک قانونی بگو.و بعد از این آدم لطفا با سرعت دوباره دنبال کیس جدید نباش،زمان بده بخودت،هم از لحاظ شخصیتی و هم تحصیلی رشد کن.آدم مناسب به وقتش میاد.حسرت چیزی رو هم نخور.

تمام.