آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
باید نشون بدی فرشته ای و به خودت میرسی اصلا ناز نکشی و خودتو کوچیک نکنی و سنگین باشی و جرئت نکنه بی احترامی کنه... اولاش بغل و.. نباشع...