2777
2789
عنوان

هدیه برای یک دوستی که

69 بازدید | 8 پست

۳۵سالشه و من ۱۷

فرصتی ندارم از اول میخواستم یک هدیه به یاد موندنی براشون بگیرم ایشون تو سواد رسانه کار میکنن اگه هدیه ای مدنظرتون هست بگید اهل کتاب هم هستن فکر کنم حالا هرچی که فکر می‌کنید در دسترس باشه من بتونم بگیرم خیلی زمان زیادی ندارم اصلا و دسترسی به مراکز خرید زیادی هم ندارم خیلی از سره فرصت بتونم بگیرم 

لطفا کمکم کنیددددددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مدت دوستی و جنسیت دوستت داره :)) اگه آقاست که یه جعبه شکلات خارجی هدیه خوبیه هم کامشو شیرین میکنه هم تکه. یا حتی دکمه سردست نقره خیلی شیکه، هدایای تک مثه پاپیون، دستمال گردن یا کراوات هم زیبان و حالت دوستانه دارن. خیلی رسمی ترش میره روان نویس و ازین مدلا‌. اگه خانمه، رژ لب، مینی اسکارف، گوشواره یا پاپند نقره.

بستگی به مدت دوستی و جنسیت دوستت داره :)) اگه آقاست که یه جعبه شکلات خارجی هدیه خوبیه هم کامشو شیرین ...

سلام

این چیزهایی که میگین خیلی قشنگن ولی باید بدونی طرف اهل این چیزا هست یا نه؟

به نظر من کتاب براشون بخرین. کتابهای خوب زیاد هست ولی باید بدونین تو چه زمینه ای فعالیت میکنند؟

کتاب "قبله عام:ژئوپلیتیک ایران" سیاسی اجتماعیه

کتابهای تاریخی اگه دوست داشته باشن زیاده.

کتابهای جامعه شناسی مثل جامعه شناسی نخبه کشی هم خوبه ولی فکر کنم خونده باشن

یه کتابی هست به اسم "هل اول" . مربوط به اقتصاده و برنامه ریزی اقتصادی. خیلی عالیه

در ضمن فقط و فقط برای دوست در این سطح که خیلی هم صمیمی نیستین به نظر خودکار شیک بهترین گزینه ست. بستگی داره چقدر بخواین خرج کنین. ارزون داره تا خودکارهای مارک چند میلیونی.

برای یه آقا چیزای خوشگل و قشنگ مثل گل و این چیزا خوبه ولی کاربردی باشه بیشتر لذت میبرن.

تاپیک منم میتونین نگاه کنین بهش.

سلاماین چیزهایی که میگین خیلی قشنگن ولی باید بدونی طرف اهل این چیزا هست یا نه؟به نظر من کتاب براشون ...

بنظر من هدیه رو باید به سبک خودمون بدیم و اینکه ایا طرف اهلش هست یا نه رو بذاریم کنار، اسمش هدیه اس نه ملزومات روزمره. نهایتا استفاده نمیکنه میذاره کنار.