2777
2789

وقتی می‌فهمه ما بیرون شام خوردیم یا من بیشتر از ی حدی لباس خریدم یا خرج کردم برای ظاهرم دخالت می‌کنه

ناراحت میشه ک چرا انقد خرج میکنم😑و شوهرم قایم می‌کنه همه چی رو ازش

شوهرم فکر می‌کنه من متوجه نشدم ک داره قایم می‌کنه و حتی فکر می‌کنه نمی‌دونم مامانش دخالت می‌کنه

حتی ما میخاستیم جهیزیه بگیریم ، فقط وسایل برقی رو میخاستیم بگیریم ، خانوم گیر داده بود ک فرش هم باید بگیرین ، منم فک میکنم خیلی زود فرش دمده میشه و ممکنه ب مبلمان و دکور خونم نیاد فعلا قصد خریدش رو ندارم ، سر همین ناراحت شده بود رفته بود تو قیافه می‌گفت دو روز دیگه گرون میشه و فلان

خانومای با سیاست و تجربه دار بگید ک چ رفتاری داشته باشم با همچین آدمی ؟!

"چشمْ آهو🤍"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگتر حالا با منطق خودش یک چی میگه شما احترامش نگهدار ولی کار خودت بکن یعنی الکی بگو باشه ولی اون چ ...

باهاش موافقت نمیکنم انقد دخالت می‌کنه ، اگه موافقت کنم می‌ره جهیزیه رو ب سلیقه خودش انتخاب می‌کنه میاره میچینه تو خونم

"چشمْ آهو🤍"

باهاش موافقت نمیکنم انقد دخالت می‌کنه ، اگه موافقت کنم می‌ره جهیزیه رو ب سلیقه خودش انتخاب می‌کنه می ...

بنداز کردن شوهرت الکی بگو شوهرم گفته دست نگهداریم بعدا میگیریم یعنی یک جور نشون نده که تو مخالفی اینطوری میونتون خوب میمونه در کل کاری که میدونی بکن 

بنداز کردن شوهرت الکی بگو شوهرم گفته دست نگهداریم بعدا میگیریم یعنی یک جور نشون نده که تو مخالفی این ...

اتفاقا شوهرمم می‌گفت دستم خالیه فعلا فقط وسیله برقی بگیریم

کاش همین کارو میکردم

مرسی عزیز دلم 

"چشمْ آهو🤍"