2777
2789
عنوان

چی میشه ک خدا انقدر

53 بازدید | 7 پست

ب یکی مثل من زندگی رو سخت میگیره

همش دلش میخواد ب زندگیش پایان بده

من اول نماز میخوندم روزه میگرفتم

الان فقط اسمم مسلمونه حتی ب عزاداریم امام حسینم اهمیت نمیدم کوچکترین احکام انجام نمیدم

مگه من چن سالمه 

فقط ۱۷ سالمه

چرا انقدر باید عذاب بکشم 

کنکورم و ایندم نابودشه

اخرشم مطمینم خودکشیه

فقط دلم میخواد تو ی کلبه دورافتاده تنها زندگی کنم

وگرنه خودمو میکشم ی روزی

چی میشد منم جای یکی از همسن و سالام بودم

چرا انقدر بدبختی تا کی

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

زندگی همینه به قرآن کسی نیست زندگیش گل و بلبل باشه ولی میدونی خدا ازت ناامید شده وقتی نتونستی از یه امتحان خدا بیای بیرون و دیگه احکام خدارو انجام نمیدی خدا هم نا امیدت کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فقط زندگيه تو كه پر از سختي نيست. زندگيه بقيه هم هست. 

توي دوران خوشي همه ميتونيم نشون بديم بنده خوبي هستيم. بايد نشون بديم كه تو روزاي سخت هم بنده خوبي واسه خدا هستيم. 

اين دنيا هم پر از ازمايش الهيه. نيومديم كه بمونيم. پس بايد حواسمون جمع باشه درست زندگي كنيم. ايمانمونو از دست نديم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چون فقط زندگيه تو كه پر از سختي نيست. زندگيه بقيه هم هست. توي دوران خوشي همه ميتونيم نشون بديم بنده ...

من ی روز خوش ندیدم بقیه همسن و سالام اینهمه فشار روحی روشون نیس حداقل از حرفاشوک معلومه

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

من ی روز خوش ندیدم بقیه همسن و سالام اینهمه فشار روحی روشون نیس حداقل از حرفاشوک معلومه

خودت ميگي از حرفاشون. 

دل كه سفره نيست ادم همه جا پهنش كنه و از بدبختياش بگه كه. مردم ظاهر رو حفظ ميكنن. 

پس عزيزم به جاي مقايسه باطن زندگيه خودت با ظاهر زندگي ديگران،روي زندگي و اهدافت تمركز كن. به خدا توكل كن. برگرد سمتش تا بيشتر از هميشه كمكت كنه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

فکر کن سال۱۴۵۰هس 

ب هیچکدوم از آرزوهات نرسیدی خانه داری یه ازدواج خیلی معمولی یه زندگی خیلی معمولی نوه داری...

یانهایتش اصلا ازدواج نکردی تنها زندگی میکنی 

نهایتش اینه دیگه

این مورد وترجیح میدی

یا اینکه ۳۰سال پیش در اثر خودکش مرده باشی

؟؟