2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گیلان قیمه رو با گوشت چرخی هم درست میکنن. یا شامی ترش 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دوست داشتم خورشت باشه ولی حالا درستو شو بگو شاید درست کردم

بزن تو نت 

خیلی آسونه 

گوشت قلقلی میکنی سرخ میکنی 

برنج آبکش میکنیم،یه لایه برنج یه لایه گوشت قلقلی و روش هم سماق و چندبار تکرار میکنی تا برنج و گوشت تموم شه سماق یادت نره فقط 

روش هم یه تیکه کره بذار بذار دم بکشه طعمش عالیه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
گوشت و قلقلی میکنن میریزن تو قیمه؟ شامی ترشی چجوریه؟

نه قلقلی نه، پیاز سرخ شده، گوشت رو داخلش تفت میدن، ادویه و لپه خیس کرده هم اضافه و تفت میده. رب هم می ریزن و تفت میدن بعد اب میریزن بپزه.کنارشم سیب زمینی سرخ شده یا بادمجون 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.