با برادر زادم بازار بودیم دست گذاشت رو یه جفت کفش گفت همینو میخوام مغازه بغلی هم عین همون کفش رو داشت ولی با قیمت خیلی مناسب تر رفتم براش خریدمش بعد یهو برادر زادم گفت من از کفش های اون مغازه میخوام حتما بهتر بودن که گرون بوده خلاصه بردمش مغازه اولی کفشی که خریده بودیم رو گذاشتم کنار کفشه گفتم نگاه کن دقیقا عین همدیگه ست فقط قیمت هاشون فرق داره.این حرفا رو با صدای کوچیکه خطاب به برادر زادم گفتم مغازه دار هم نشسته بود صدامو شنید با یه حالت خیلی بدی شروع کرد به فحش های رکیک و اسم اندام های جنسی رو میآورد و فحش میداد.فروشنده خانم بود.کل مردم جمع شدن در مغازه من فقط گفتم چقدر بی شخصیتی همین.بقیشو پست بعدی میذارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون برادر زادم ترسیده بود جوابشو ندادم و از مغازه زدم بیرون اون همچنان با صدای بلند فحش رکیک میداد .حالا خیلی ناراحتم به نظرتون ازش شکایت کنم؟کا مغازه دار های اونجا شاهده چی ها بهم گفته
چون برادر زادم ترسیده بود جوابشو ندادم و از مغازه زدم بیرون اون همچنان با صدای بلند فحش رکیک میداد . ...
نباید میرفتی اون مغازه، کارت اشتباه بوده
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
کارش واقعا بد بود و حق توهین کردن نداشت ولی عزیزدلم کار شماهم بد بوده دیگه یه کفش و از یه مغازه دیگه خریدی بعد بردی توی مغازه این خانم با جنسای مغازهش مقایسه میکنی؟؟؟