2777
2789
عنوان

اکسمو دیدم😂🙂

112 بازدید | 8 پست

اکسمو دیدم امشب داشتم پیاده برمیگشتم خونه تو کوچه خودمون یه ۲۰۷وایستاد وسط کوچه من سرمو بالا نیاوردم فقط متوجه شدم از رو رنگ ماشین و پلاک که اونه 

و به مسیرم ادامه دادم اصلا برنگشتم نگاه کنم و حتی وقتی هم اومدم خونه از تو دوربینا چک نکردم منی که یکماه قبل حالم خیلی خراب شد وقتی اتفاقی دیدمش 

یعنی از دل برود هر آنکه از دیده برفت واقعیت داره

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره واقعاً این جمله حقیقت داره

اره واقعا من بخدا تا یکماه پیش خیلی حالم خراب شد تا چند روز خواب خوراک نداشتم با اینکه اون سمی بود من اونو ضایع کردم 

ولی حالا امشب که اون وایستاد هیچی به هیچی

ولی همینکه اومدی تایپیک زدی یعنی اونقدرام از دل نرفته ها😁

نه واقعا از دلم رفته من امشب حتی سرم بالا نیاوردم تاپیکا قبلیم بخونی متوجه میشی چقدر سمی بود

کاش منم ببینم اکسمو

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اکه حالت بد شد چی

نمیدونم ...

احتمالا بد میشه

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️