2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونم خوب نیس، رقص با کت شلوار اصلاً قشنگ دیده نمیشه. پیراهن قد زیر زانو (میدی) نداری؟

قرارنیست برقصم

همش قراره بشینم

نه ندارم متاسفانه اینو پارسال تولدم گرفته بودم گفتم ازش استفاده کنم که اونم  دیگه پشیمون شدم

قرارنیست برقصمهمش قراره بشینمنه ندارم متاسفانه اینو پارسال تولدم گرفته بودم گفتم ازش استفاده کنم که ...

نه چرا پشیمون بشی، اگه لباس دیگه‌ای یا شرایط تهیه لباس دیگه‌ای رو نداری از همینایی که داری استفاده کن. چون ما مکانی که قراره بری، آدمای اون جمع، هیچکدوم رو نمیدونیم و نمیشناسیم. بین همین پیراهن و کت شلوارت ببین کدوم مناسبتره بپوش و برو.

نه چرا پشیمون بشی، اگه لباس دیگه‌ای یا شرایط تهیه لباس دیگه‌ای رو نداری از همینایی که داری استفاده ک ...

نمیدونم راستش خودمم درست کسیونمیشناسم اونجا غریبم

میتونستم لباس مجلسی بخرما ولی نخاستم هزینه کنم گفتم من که قراره همش بشینم نسبت نزدیکیم ندارم که کسی منوبشناسه یاتوچشم باشم 

اخه اکثریت گفتن مناسب نیست پشبمون شدم دیگه🥲

نمیدونم راستش خودمم درست کسیونمیشناسم اونجا غریبممیتونستم لباس مجلسی بخرما ولی نخاستم هزینه کنم گفتم ...

اگه بتونی بخری که چه بهتر، چون فقط این مراسم که نیس، میخری و بعداً هم به دردت میخوره و میپوشی، پولت رو که دور نمیریزی. هم الان قشنگتر دیده میشی، همم بعداً جایی دعوت شدی دغدغه لباس نداری.

اگه بتونی بخری که چه بهتر، چون فقط این مراسم که نیس، میخری و بعداً هم به دردت میخوره و میپوشی، پولت ...

اخه دیگه وقت نیس یک ساعت دیگه بایدبرم

این مدت انقد درگیر دکترودرمان بودم اصلافرصت نشده برم بازار

اینجام هردوسال به زور یه مراسم عروسی چیزی هست خیلی کمه عروسیاواسه همین آدم دستو دلش به خرید نمیره ۲،۳تومن پول لباس میدی دوساعت میپوشی یه سال دیگه از مدمیفته دیگه بدرد نمیخوره☹️