2777
2789
عنوان

نمونه بارز ظلم به زنان در ایران و همه ی کشورهای جهان

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 65 پست
زایمان طبیعی یکی از دلایل مهمشه، که تو هر ۵تا زن حداقل ۳تاشون وقتی زایمان طبیعی میکنن افتادگی میگیرن

میدونی چرا؟ چون طبیعی مناسب نبوده براشون وفقط به قول شمابه اجباردکتریاراحتی بعدش خواستن طبیعی زایمان کنن 

وگرنه کسی که فرم بدنش وشرایط جنین خوب باشه دچاراینطورمشکلاتی نمیشه

توی اطرافم به جز۵،۶نفرهمه طبیعی بودن همه هم راضی بودن ومشکلی ندارن 

من تاموقعی که مشکلی پیش نیادبرام دوست ندارم زایمانم سزارین باشه .دردش روکشیدم واقعاوحشتناکه 

البته اینم بگم هم سزارین وهم طبیعی خطرات ومشکلاتی دارن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عروس خواهذم همین چند روز پیش سومین بچشو سزارین به دنیا اورد البته جفت سر راهی بود و باید سزارین میشد ...

منم زایمان سومم بچه نچرخید و مجبور به سزارین شدم دوتا زایمان قبلیم طبیعی بود برای اونا خیلی راضی بودم زورتر سرپا شدم و بدنم به حالت قبل برگشت الان دوماه از سزارینم میگذره هنوز بدنم ضعف داره

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا؟ چون طبیعی مناسب نبوده براشون وفقط به قول شمابه اجباردکتریاراحتی بعدش خواستن طبیعی زایمان ...

بله مورد بوده دوقلو داشته بارداری اولش بوده بچه اولو به زور طبیعی زائوندنش بچه دوم چرخیده بردنش واسه سزارین 

از هردوجا پاره شده و بخیه خورده🤦‍♀️ 

دیگه از ترسش هیچوقت حامله نشد

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
منم زایمان سومم بچه نچرخید و مجبور به سزارین شدم دوتا زایمان قبلیم طبیعی بود برای اونا خیلی راضی بود ...

عزیزم نی نیت الان دو ماهشه پس 😍 خدا حفظش کنه از طرف من ببوسش 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

میدونی چرا؟ چون طبیعی مناسب نبوده براشون وفقط به قول شمابه اجباردکتریاراحتی بعدش خواستن طبیعی زایمان ...

خب اگه یه بار سزارین کردی که دوباره نمیتونه طبیعی بزایی    تا اونجایی که من میدونم باید دوباره سزارین بشی 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

یادی کنم از اون خانمی که تو مطب دیدیمش میگفت مگه زاییدنه طبیعی چیه یه جیغ میزنی میاد بیرون دیگه 😑😂 ...

حتما پریود و با زایمان اشتباه گرفته

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
۹۵٪ زنان طبق خلقت و سرشتی که دارند میتونن بچه شون رو طبیعی بیارن . تنها ۵٪ بنا به شرایطی نمیتونن.‌.. ...

لابد اون عمه های من هستن که هر روز تو بیمارستان های دولتی سر زایمان طبیعی جون میدن و به رحمت خدا میرن

عزیزم نی نیت الان دو ماهشه پس 😍 خدا حفظش کنه از طرف من ببوسش

ممنون عزیزم چشم ❤😘

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
اونا جز اون ۵٪ هستند... عمه هات نیستن گلم

آره حقیقت و کتمان کنید حتما به نفعتونه😏😉

خب اگه یه بار سزارین کردی که دوباره نمیتونه طبیعی بزایی تا اونجایی که من میدونم باید دوباره سزاری ...

دردش روکشیدم عزیزم .عمل شکمی مشابهش داشتم به گفته ی دکترمشابه سزارینه 

زایمان وی بک هست .یعنی طبیعی پس ازسزارین .الان خیلی طرفدارداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سلام عزیزم شما ریزش مو تنبلی تخمدان. و تونستید کنترل کنید؟؟؟؟ تروخدا راهنماییم کنید 🙏🙏

سلام بله تا حد زیادی 

تو گوگل بزن سیاهدونه کانال بانوان اونجا عضو شو راهکار های تقویت تخمدان و انجام بده حتما کمکت میکنه