2777
2789
عنوان

نمونه بارز ظلم به زنان در ایران و همه ی کشورهای جهان

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 65 پست

چرا نباید انتخاب کنه؟

خیلیا رو دیدم خیلیا؟ ن همه اطرافیانم خودشون تعیین میکنن

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

چرا نباید انتخاب کنه؟خیلیا رو دیدم خیلیا؟ ن همه اطرافیانم خودشون تعیین میکنن

کلا انگار از هیچی خبر نداری شما!

وزارت بهداشت چندساله دستور صادر کرده که زایمان همه باید طبیعی باشه 

اونایی که سز میکنن یا اورژانسی سز میشن یا ی دکتر پیدا می‌کنن که زیرمیزی بگیره سز کنه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا انگار از هیچی خبر نداری شما!وزارت بهداشت چندساله دستور صادر کرده که زایمان همه باید طبیعی باشه ا ...

کلا انگار شما هم سرتو کردی زیر برف ها؟

فقط داری طبق مقاله و سایت حرف میزنی!

میگم همه اطرافیانم خودشون انتخاب کردن 

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

کلا انگار شما هم سرتو کردی زیر برف ها؟فقط داری طبق مقاله و سایت حرف میزنی!میگم همه اطرافیانم خودشون ...

اون کسی که سرشو کرده زیر برف تویی نه من

انگار نخوندی که چی نوشتم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اون کسی که سرشو کرده زیر برف تویی نه منانگار نخوندی که چی نوشتم

ن اورژانسی بوده ن زیرمیزی

بجای اینکه بشینیم تو خونه مقاله بخونی و چرت و پرت تحویل ملت بدی

پاشو برو بیمارستان ها میبینی چخبره

ن اورژانسی بوده ن زیرمیزیبجای اینکه بشینیم تو خونه مقاله بخونی و چرت و پرت تحویل ملت بدیپاشو برو بیم ...

باشه تو گفتی ما ام باور کردیم 

من مقاله نخوندم 

دستور وزارت بهداشت همین بوده که زنا حق انتخاب نداشته باشن تو نمیخوای باور کنی باور نکن 

انقد وقت منو نگیر حوصله جواب پس دادن ندارم 

لابد تو درست میگی و اینهمه آدمی که به اجبار طبیعی زایمان کردن دروغ میگن!!!