2777
2789
عنوان

به دوست قدیمی پسرم پیام بدم

211 بازدید | 12 پست

با یه پسری دوست بودیم  دوستای معمولی زمان دبیرستان کلاس کنکور میرفتیم  اون سال اول پزشکی قبول شد  بعد یه مدت حرف میزدیم  کم کم رابطمون قط شد و از طرف من قط شد اون زمان حوصلش و نداشتم 

اونموقع من ول کردم درس و الان دوباره بعد ۳ سال کنکور دادم و به احتمال خیلی زیاد دندونپزشکی اون دانشگاه بیارم    چون یه شهر دیگ هست دلم میخواد بهش پیام بدم وقتی میرم اونجا بلاخره یه آشنایی و دوستی داشته باشم   از یه طرف نمیخوام جلوش کوچیک بشم از یه طرفم پسر خیلی خوبیه و کلی کمک میکنه اگ مشکلی پیش بیاد

چیکار کنم بنظرتون ؟

( اینم بگم فازی روش نداشته و ندارم به عنوان رفیق فقط)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جات بودم پیام نمیدادم سعی میکردم تو دانشگاه مثلا یهو جلوش ظاهر شم پیام بدی فکر زرت پرت میکنه بعدشم مگه قحطی پسره کلی پسر دیگه میبینی اونجا

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اگه مجرد مشکلی نیس

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
جات بودم پیام نمیدادم سعی میکردم تو دانشگاه مثلا یهو جلوش ظاهر شم پیام بدی فکر زرت پرت میکنه بعدشم م ...

نه میگم بلاخره ادم یه اشنا داشته باشه شهر غریب بد نیست

چرا بگیره مگه اسی هم دندون قبول نشده

اخه رتبه یک هست 

بعد هم نوشته به احتمال زیاد 

من باشم حتی غرورم اجازه نمیده پیام بدم مگه آدم قحطیه

اینقد آدم دوست پیدا میکنه که اینا توش گمن

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد