2777
2789
عنوان

میخوام برم موج های ابی ولی مایو ندارم اونجا میفروشن

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست
بچه مشهد نیستم 🫣😂اون سرا که میگم بیشتر از پنج تا مغازه هست. مخصوص لباس زیر هستن.

هرسری مشهد رفتیم از اونجا خرید کردم و قیمتاشون خیلی خوب بوده. 

نمیدونم سرای 5 هست که لباس زیر داره یا یکی دیگه ست!؟ 

ولی چندتاهستن و تنوع دارن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یکی اینجا گفت ۱۷ شهریور سرای لباس زیر داره درسته؟

من برا خرید اونجا نمیرم ولی حتما داره

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خرداد اونجا بودیم کلاه یادمون رفته بود کلاه خریدیم فیمتش بد نبود۴۰ تومن . به نظرم خودتو گرفتار گشتن نکن برو همونجا یه دونه ساده ارزونش،بخر نمیخوای تیپ بزنی که . عروسی که نیست انقدر شلوغه هیچکس نگاهتم نمیکنه 😉

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ما خرداد اونجا بودیم کلاه یادمون رفته بود کلاه خریدیم فیمتش بد نبود۴۰ تومن . به نظرم خودتو گرفتار گش ...

اخه بچه ها گفتن ۲ ،۳ برابر میدن

فک نکنم زیر ۵۰۰ ۶۰۰ پیدا کنم

برای من طرحش مهمه🥲🥲

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ولش کن یه بار اومدی خوش بگذرونی .وقتت میگذره ساعت ۵ هست تا بخوای جای ارزون رو پیدا کنی یک ساعت خریدت طول می‌کشه تا بری موج ها یک ساعت دیگه .‌‌‌‌‌‌بعد ساعت میشه ۷ ، ۸ شب .‌‌‌۱۱هم بنظرم موج ها میبنده . 

برو همون موج ها حالا ۲۰۰. ۳۰۰  بیشتر بده . ولش کن  

یا اگرم میتونی بزار فردا صبح  و ظهر بری موج ها 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

من برا خرید اونجا نمیرم ولی حتما داره

عزیزم سجاد کجا میشه؟

و خیابون معلم یا راهنما

اینا به من نزدیک نیستن نه؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ولش کن یه بار اومدی خوش بگذرونی .وقتت میگذره ساعت ۵ هست تا بخوای جای ارزون رو پیدا کنی یک ساعت خریدت ...

اره عزیزم امروز نمیرم

خواستم یه چیز درست و حسابی و خوب بگیرم

زیادم قیمتش بالا نباشه

اخه بچه ها گفتن ۲ ،۳ برابر میدنفک نکنم زیر ۵۰۰ ۶۰۰ پیدا کنمبرای من طرحش مهمه🥲🥲

به نظر من ارزش،وقت گذاشتن نداره بازم خود دانی 🙂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚