2777
2789
عنوان

هزینه شارژ ساختمان باید بپردازم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بايد بدي

ب اونا ربط نداره ك شما خالي ميذاريد ميتونيد بريد ساكن شيد

از لحاظ قانوني بايد كامل بدين ولي ميتونيد بگيد من نيستم و هزينه اي ندارم نصف ميدم

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ما ک از همسایه مون ک واحدش خالی بود نمیگرفتیم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خرج و مخارج دیگ چی ؟ میگن میخوایم پمپ بزاریم و قفل عوض کنیم و.... خب من گذاشتم برای فروش نمیخوام خرج ...

بايد هر چي لازم هست برا خريدش سهمت بدي خب خونه پمپ ميخاد واجبه  

مهم نيست تو ميخاي بفروشي 

اگه برات سخت درك اين موضوع فرض كن ميخاي بري داخلش يا مستاجر بياري بنابراين هر خرجي لازم هست يكي اونجا ساكن بشه شما هم بايد بدي ولي مخارج غير ضروري نه و بگو من ساكن نيستم و ميخام بفروشم

پمپ رو باید بدی 

ما از واحد های خالی شارژ نمیگیریم . واقعا نیستن ک استفاده کنن  پس پولی هم نمیدن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ما یه همسایمون ساکن نیست و شارژ نمیده حالا چرا ؟ چون پارکینگش و گذاشته همه استفاده کنن ولی یه همسایم ...

ما هم يكي رو داريم اينطوريه اما خود اون واحدي ك نيست با يكي توافق كرده اجاره نوشته ك پاركينگش رو ب ازاي شارژ داده اجاره ب يكي از واحدها

بايد بهش بگيد شارژ بده خودت پاركينگت رو ب يكي اجاره بده

بايد هر چي لازم هست برا خريدش سهمت بدي خب خونه پمپ ميخاد واجبه مهم نيست تو ميخاي بفروشي اگه برات سخ ...

میگم ک من گذاشتم برای فروش خرج و مخارجی ک ضروری نیست و بعدا انجام بدین ولی بد صحبت میکنن داد و بیداد را میندازن واسه همین اعصابمو خورد کردن 

پمپ رو باید بدی ما از واحد های خالی شارژ نمیگیریم . واقعا نیستن ک استفاده کنن پس پولی هم نمیدن

پول نظافت و برق راهرو و پارکینگ و .... اینارم گفته باید واریز کنید 

ما هم يكي رو داريم اينطوريه اما خود اون واحدي ك نيست با يكي توافق كرده اجاره نوشته ك پاركينگش رو ب ا ...

اخه میدونی اینا زرنگ بازی در آوردن اصن نگفتن

من بابام میخواست مدیر ساختمون بشه مدیر قبلیه اومد به بابام گفت بابامم گفت ولش وقتی هیچکی حرف نزده من چی بگم 

پول نظافت و برق راهرو و پارکینگ و .... اینارم گفته باید واریز کنید

ب نظر من وقتی نیستی نباید بدی .ما هم نمیگیرم از کسی ک نیست

حالا بازم ببین قانون چی گفته . 

میگم ک من گذاشتم برای فروش خرج و مخارجی ک ضروری نیست و بعدا انجام بدین ولی بد صحبت میکنن داد و بیداد ...

خب شما شايد تا سال ديگه نفروختي

پمپ منبع اب رو بايد حتما بدي