2777
2789
عنوان

چطور ب بابام بگم می‌خوام برم بیروننن

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 27 پست

به بابات بگو میخواین برین کافه بگو خودش برسونتت هروقتم خواستی برگردی زنگ بزن بگو خودش بیاد دنبالت، اینجوری شاید کمتر گیر بده

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بابات بگو میخواین برین کافه بگو خودش برسونتت هروقتم خواستی برگردی زنگ بزن بگو خودش بیاد دنبالت، ا ...

اگه خودش منو ببره نمیتونم آرایش کنم😂💔

آرایش در اون حد نمیگم فقط یک تینت رژگونه 

پیش بابام اصلا نمیتونم 

اگه خودش منو ببره نمیتونم آرایش کنم😂💔آرایش در اون حد نمیگم فقط یک تینت رژگونه پیش بابام اصلا نمیتو ...

خوب مامانت نمیتونه راضیش کنه؟؟؟ یا اگه قبول نمیکنه با مامانت هماهنگ کن بره خونه دایی یا خاله به بابات بگو با مامانم دوتایی میریم خونه داییم مامانت بره خونه داییت تو از اونجا برو پیش دوستت کارت که تموم شد برگرد خونه داییت با مامانت برگردین خونتون، نمیشه اینجوری؟؟؟ 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

خوب مامانت نمیتونه راضیش کنه؟؟؟ یا اگه قبول نمیکنه با مامانت هماهنگ کن بره خونه دایی یا خاله به بابا ...

نمیتونم اینجوری ازش می‌ترسم 

اگه هم پول خرج کنم پیامش میره براش میفهمه

نمیتونم اینجوری ازش می‌ترسم اگه هم پول خرج کنم پیامش میره براش میفهمه

چرا نمی‌ذاره اخه؟؟ 

بدش میاد دختر بره بیرونمن ماهی یکبار با بیشتر میرم بیرون میگه تو خیابونی هستی😐😐

سرکار میره دیر میاد؟؟ نمیتونی موقعی که سرکاره زود بری برگردی؟؟