دلتنها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 398 عنوان چطور ب بابام بگم میخوام برم بیروننن 278 بازدید | 27 پست پنجشنبه با دوستم رفتم خیلی بدش میومد میگفت چرا بری بعد مدت ها خواستم برم بیرونالان یکی از دوستام میگه فردا بریم من چطور بهش بگم میدونم مخالفت میکنه و پول نمیده😂😭کلا بدش میاد من بیرون برم 1404/06/16 | 13:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 11382 چن سالته چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 5964 فک کنم فقط نمیخواد پول بده😂 چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 11382 ۱۷ خب باباتم بردار ببر، دستشو بگیر نگو کجا برین باهاش دور بزن با دوستت چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12590 پولو برای چیز دیگه که میده بگیر و یواشکی برید بیرون یه مامانتم بگو جلوش بگه مثلا رفتی خونه خاله ای جایی مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
دلتنها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 398 فک کنم فقط نمیخواد پول بده😂 شاید 😂آخه من با ۸۰ هزار چطور برم کافه 🤣🤣🤣تازه خواستم دوستمم حساب کنم باید از الان برنامه ریزی کنم😂
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 5964 شاید 😂آخه من با ۸۰ هزار چطور برم کافه 🤣🤣🤣تازه خواستم دوستمم حساب کنم باید از الان برنامه ریزی کن ... یه پول ماهانه از بابات بگیر دیگه خودت برنامه ریزیش کن که تا آخر ماه پول نگیری اینجوری کمتر گیر میده یا کلا کاری بهت نداره😁 چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
دلتنها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 398 آخی حق دارن نگرانتن،درست میشه آخه من جای بدی نمیرم که
دلتنها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 398 خب باباتم بردار ببر، دستشو بگیر نگو کجا برین باهاش دور بزن با دوستت 🤣🤣🤣
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 7890 آخه من جای بدی نمیرم که ما هم جای بدی نمیرفتیم ولی در کل سن بدیه بنظرم کار خوبی میکنن اتفاقا تو این جامعه ،نگرانن پشت من خدا بوده همیشه ...
دلتنها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 398 یه پول ماهانه از بابات بگیر دیگه خودت برنامه ریزیش کن که تا آخر ماه پول نگیری اینجوری کمتر گیر میده ... پول ماهانه نمیده
دلتنها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 398 ما هم جای بدی نمیرفتیم ولی در کل سن بدیه بنظرم کار خوبی میکنن اتفاقا تو این جامعه ،نگرانن خب تابستونه مردم تو خونه