2777
2789
دوست بی معرفتی که ولم کرد مدرسه های نکبت که لحضه ‌به لحضه اش واسم رنج و عذابه افسردگی تنهایی توی مدر ...

آدم از ضربه ی اون که عزیزه دلش به درد میاد

سعی کن دوست جدید پیدا کنی نمون در فکر و خاطره ی بعدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین خودمی خواهرامیدوار جهان بر اساس عدالت جلو بره که اگر بره همین طور میشه واقعا امیدوارم

🥲🥲خداکنه خداکنع یجا همون بشه ک می‌خوایم ♥️💞

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یادمون رفت نون بگیریم الان نون نداریم غذا بخوریم از برنج هم بدم میاد دیشب خوردیم گرسنمه اعصاب ندارم ...

پاشو برو حاجت شکمتو جواب بده الان مامان من بود می گفت ناشکری نکن مردم همینم ندارند😂

نمیتونم عزیزم تو روستام تنها دور خونه خودمونم نمیتونم تنها برم چه برسه پارک و کوه

حمام که می تونی بری

برو زیر دوش ی ساعت بشین و فقط به آروم کردن خودت تمرکز کن مشکلات رو بذار برای ی ساعت بعد

ریکاوری کن 

اره تغییر میخوامبحث پولش نیستبیشتر اجازشو ندارم و فعلا زوده میخوام ی تایم بگذره بعد انجام بدمچهرم خ ...

همون بیشتر به تنوع نیاز داری

خوب ی تغییر کوچیک رو امتحان کن

مثلا مژه بذار

🥲🥲خداکنه خداکنع یجا همون بشه ک می‌خوایم ♥️💞

ایشالا 

واقعا درستش اینه آدمهایی که دلشون یجوره با هم مچ بشند . آدم خوب با آدم خوب و آدم با آدم بد

هر کسی با یکی شبیه خودش از نظری قلبی مچ بشه

حمام که می تونی بریبرو زیر دوش ی ساعت بشین و فقط به آروم کردن خودت تمرکز کن مشکلات رو بذار برای ی سا ...

فعلا که از صب که برق قط شد آبم قطه عزیزم ، ممنون که راه حل میدی درسته واقعا بعد حموم آرومتر میشم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ایشالا واقعا درستش اینه آدمهایی که دلشون یجوره با هم مچ بشند . آدم خوب با آدم خوب و آدم با آدم بدهر ...

الان دختر بدا زرنگ تر شدن ابجی همه پسر خوبارو برمیدارن برا خودشون 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

همون بیشتر به تنوع نیاز داریخوب ی تغییر کوچیک رو امتحان کنمثلا مژه بذار

مژه دارم

اونم نمیزاره شوهرم

تابحال موهامم رنگ نکردم ابروام برنمیدارم چون ابروهامو دوس دارم

اما دلم میخواد ی رنگ کنم ی زاویه فک بزنم گونه هامم لیفت کنم چون گونه دارم یکم اومده پایین فقط 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان دختر بدا زرنگ تر شدن ابجی همه پسر خوبارو برمیدارن برا خودشون

وای به چشم دیدم

دختره تو ی اکیپ پسر تک به تک با همشون دوست شده بود یعنی بعد کات کردن با یکی، با یکی دیگشون رل میزد همینجور تا آخر یعنی اینو بدون دوست پسر نمیدیدی

بعد زودتر از همه با یک پسر خوشتیپ پولدار ازدواج کرد الانم ی پسر داره