2777
2789

یادمون رفت نون بگیریم 

الان نون نداریم غذا بخوریم 

از برنج هم بدم میاد دیشب خوردیم 

گرسنمه 

اعصاب ندارم 

پکر نشستم تو گوشی ولی از گشنگی دارم می میرم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکست های زیاد

همین که بعد هر شکست باز ادامه دادی و عقب نکشیدی یک هیچ جلویی 

بعضی وقتا آدم از ترس ی راهی که پیش روشه ادامه نمیده و بعدها حسرتش رو میخوره که ای کاش امتحان میکردم شاید میشد شاید اون راه من بوده

اوه اوه چخبره چخبررررره باید وام بگیری خواهر😂

به خدا موندم چ غلطی بکنم فعلا گفتم کار نکن پول ندارم 😄

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

من دارم خفه میشم ،خیلی خستم بریدم‌کم آوردم از شوهرم از زندگی از اطرافیان دلم از زمین و زمان گرفته دل ...

ی روز یا چند ساعتم که شده از خونه برو بیرون 

پارک ، کوه ... هر جا 

فقط چند ساعت برای خودت باش که کمی به آرامش برسی

دلم میخواد تغییر کنم ناز بشم

ظاهری منظورته؟؟ علم خیلی پیش رفته کرده عزیزم پولشم نداشتی وام بگیر ولی خودخوری نکن

اگر هم منظورت اینه که ناز داشته باشی و پیش بقیه جایگاهت تغییر کنه اول باید جایگاهت پیش خودت تغییر کنه

ی روز یا چند ساعتم که شده از خونه برو بیرون پارک ، کوه ... هر جا فقط چند ساعت برای خودت باش که کمی ب ...

نمیتونم عزیزم تو روستام تنها دور خونه خودمونم نمیتونم تنها برم چه برسه پارک و کوه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
منم خیلی از آینده ترس دارم بیشتر از نامعلوم بودنش اونم تو این شرایط اقتصادی

دقیقا 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

برا هرچیزی خیلی دارم تلاش میکنم کاش همونی بشه ک میخام کاش ی آدم خوب سر راهم قرار بگیره کاش

عین خودمی خواهر

امیدوار جهان بر اساس عدالت جلو بره که اگر بره همین طور میشه واقعا امیدوارم

ظاهری منظورته؟؟ علم خیلی پیش رفته کرده عزیزم پولشم نداشتی وام بگیر ولی خودخوری نکناگر هم منظورت اینه ...

اره تغییر میخوام

بحث پولش نیستبیشتر اجازشو ندارم و  فعلا زوده میخوام ی تایم بگذره بعد انجام بدم

چهرم خوبه اخه ب هرکی میگم مخالفت میکنه اما واقعا دلم تغییر و تنوع میخواد 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️