2777
2789

خیلی گریه کردم خیلی اشک ها ریختم. بدترین روز ها رو دارم سپری میکنم. عکس نمیتونم بدم اما بینی عمل کردم یک سال گذشته و با بینی قبل واقعا فرق نکرده. به پره دست نزده قوس نداده اصن همونه که بود... ترمیم کنم قوس دار میشه؟ پره جمع میشه؟ توروخدا جواب بدید آنقدر حالم داغونه خدا میدونه یکی کمکم کنه☹️تو عمل ترمیم درست میشه؟ کسی بوده عمل اول پره جمع نشده باشه و طبیعی اما بعدش تغییر کنه؟ آخه میگن تغییر نمیکنه . میشه دکتر ترمیم بگید برم پیشش؟ توروخدا کسایی که ترمیم کردن از ترمیم بگن.. 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

من انجام دادم تهرانی ؟

اگر تهران داری معرفی کن. ببخشید میشه بگید چرا انجام دادید مشکل شما چی بود؟ و اینکه تغییر کردین؟ میگن هیچ تغییری ایجاد نمیشه.. 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تهران داری معرفی کن. ببخشید میشه بگید چرا انجام دادید مشکل شما چی بود؟ و اینکه تغییر کردین؟ میگن ...

پزشک ترمیمی من مناسب سبک عمل شما نیست عزیزم

من چون دکتر قبلی خراب کرده بود دوباره عمل کردم اره خیلی تغییر کردم کلا عوض شدم

تو همین نی نی سایت بگرد دکترای ترمیمی خوب رو و برو تو اینستا سرچشون کن ببین کامنتاشون چیه و حضوری برو مطبشون از نزدیک ببینی نمونه کارهاشونو

حتما دکتری که میخوای بری دکتر ترمیمی باشه