2777
2789

سلام من دانشجو حقوق هستم تا جایی که میدونم توقیف نمیشه بستگی داره البته اگر داشته باشن بدن که هیچی اگر نه در صورتیکه یک خونه و یک ماشین داشته باشن و توقیف بشه میاد  ازاد میکنه و میگه ماشین وسیله امرار معاشمه و منزل هم سرپناهم که اینجوری قسط بندی میکنن مهریه رو 

;-)

ببین اگه زن مهریه رو اجرا بزاره هرچی به اسم شوهر باشه مثل خونه ماشین حساب بانکی میتونن توقیف کنن و بفروشن بدن به زن 

ولی اگه اون خونه تنها جایی باشه که زن و شوهر توش زندگی میکنن یا ماشینه تنها وسیله ای باشه که مرد باهاش کار میکنه و خرج در میاره دیگه نمیتونن بگیرن 

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه زن مهریه رو اجرا بزاره هرچی به اسم شوهر باشه مثل خونه ماشین حساب بانکی میتونن توقیف کنن و ب ...

که بهش میگن مستثنیات دین.... حالا چرا درگیری و طلاق این انرژی رو‌برای وصال بذاری موفقتر میشه