2777
2789
عنوان

درد زايمان هفته ٣٦

1839 بازدید | 80 پست

سلام دوستان 

من الان هفته ٣٦هستم اما خيلي اذيتم ٢٠كيلو اضافه وزن داشتم و الان فشار زيادي روي لگن و رحممه طوريكه بزور راه ميرم از درد و فشار 

از ديروز دردايي شبيه پريودي ميگيرم 

بنظرتون علائم زايمان زود راسه يا طبيعيه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه. وزن میره بالا و به رحم و لگن فشار میاد . بچه هم به مثانه فشار میاره . منم هفته ۲۲ هستم شبا از درد دو طرف لگنم  و کمرم و ران هام خواب ندارم . دستامم همش خواب میرن😑

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
نه نزدم اصلا نميدونم كي بايد بزنم 

الانم بزنی خوبه من روز زایمانم زدم چون منم فشار زایمانم شروع شد هفته 37 بودم بعضی دکترا هفته 34 دیگه میدن برو دکتری جایی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

خب استراحت کن منظم شد برو بلوک زایمان بیمارستانی که قراره زایمان کنی تلفنی سوال میکنن ازش

انشاالله که به موقع میاد الانم بیاد کامله

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design