2777
2789
وای بچتون اول بوده اول که خیلی شیرین ونباید داد زد اول باید یکسر بازی کنی دست ورزی ببری حروف الفبا ی ...

دیگه شانس ما بچه هامون گیر یه معلم دور از جون شما عقده ای افتادن

هم پولمون رفت هم بچه ها اذیت شدم خیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه شانس ما بچه هامون گیر یه معلم دور از جون شما عقده ای افتادنهم پولمون رفت هم بچه ها اذیت شدم خیل ...

من بچه هام پارسال که معلم دیگه اومد براشون تا یکماه کلاس نمیموندن چهارم میخوندن میدیدی معلم کلاسشون ول کردن با گریه اومدن کلاسم 

من بچه هام پارسال که معلم دیگه اومد براشون تا یکماه کلاس نمیموندن چهارم میخوندن میدیدی معلم کلاسشون ...

عزیزم..

پسر من از پیش ۱ رفت پیش ۲ این مشکل رو داشت

تا دوهفته اصلا خوراکی نمی‌خورد

قبل شروع کلاس حتما میرفت پیش مربی پیش۱ بغلش می‌کرد و بعد میرفت سر کلاس خودش 

اما خداروشکر بعد یک ماه دیگه عاشق مربی خودش شد

من مشاورم و همون مشاوره رو ترجیح میدم با اختلاف بخاطر نوع کار  قطعا

ولی بین این دو شاید دبیری

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عزیزم..پسر من از پیش ۱ رفت پیش ۲ این مشکل رو داشتتا دوهفته اصلا خوراکی نمی‌خوردقبل شروع کلاس حتما می ...

پیش یک نباید میبردی خیلی اشتباه پیش یک  بچه ۴ ساله هست  اصلا خوب نیس بره کارتون اشتباه بوده  مشکل استرس همه و همه بچه ها دارن همشون 

تو غیرانتقاعی معلم ها اکثریت اونجوری هستن چون اداره هم نمیتونه کاری کنه شخصی ولی دولتی معلم ها از اداره میترسن چون چیزی بشه فوری از اداره صداش میکنن

پیش یک نباید میبردی خیلی اشتباه پیش یک بچه ۴ ساله هست اصلا خوب نیس بره کارتون اشتباه بوده مشکل اس ...

جسارتا دقیقا برعکسه

دولتی ها چون استخدام دولت هستن پشت شون به دولت گرمه اعتراض خیلی به جایی نمیرسه 

غیرانتفاعی ها خیلی راحت تر میشه ازشون شکایت کرد و اخراج کرد

جسارتا دقیقا برعکسهدولتی ها چون استخدام دولت هستن پشت شون به دولت گرمه اعتراض خیلی به جایی نمیرسه غی ...

تو دولتی هم اینجوری پارسال دوتا معلم بخاطر یک سری کارا اخراج شد میگفتن چند بار امضا گرفته بودیم از شکایت حجابشون که اولیا میومدن شکایت میکردن که بخاطر حجابش راضی نبستیم و……

جسارتا دقیقا برعکسهدولتی ها چون استخدام دولت هستن پشت شون به دولت گرمه اعتراض خیلی به جایی نمیرسه غی ...

تو غیردولتی اولیا میرن اعتراض اما دولتی نمیرن نهایت به مدیر میرن من خودم یه زمان بازرسی بودم کارمند اداره بودم بعد رفتم مدرسه اصلا خیلی سخت میشد بیان اعتراض درست ما پیش اولیا چیزی نمیگفتیم اما یواشکی صداش میکردیم و امضا میگرفتیم ولی خیلی خیلی کم پیش میاد بیان دولتی اعتراض