2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبيري

ابتدايي دردسرش زياده صفر تا صد مسئول آموزش و يادگيري بچه تويي بري دوره دوم شروع سن بلوغشون هست نه بچن نه بزرگسال تو مسايلشون ميموني تو هم دانش آموزات رو بايد جواب بدي هم بچه ها رو از همههه مهم تر تمام درس ها با توعه براي همه درسا بايد طرح درس و آزمون و فعاليت داشته باشي الان يه حورايي اجبار شده تو آموزش ايتدايي با چهل تا بچه درس رو با بازي بگي  پا به پاشون كار كني بهشون سر بزني خرابكاري نكنن يه لحظه نميتوني بشيني 

ولي متوسطه ي درس ميدهن بهت رو همون متمركزي بچه ها بزرگ تر شدن مسئوليت درس خوندشون با خودشونه و اين رو والدين هم مي دونن پس بخونن نخونن گردن تو نيست 

ابتدايي هر روز هفته بايد بري ولي دليري ٢٤ ساعتت رو مي توني سه روز جمع كني واسه خودت ي روز بيكاري داشته باشي 

جدا؟خداروشکر آخه با معلم پارسال پسرم خیلی به مشکل خوردیم واقعا نگرانم

خوب علتش چی بود؟ بعضی معلم ها بی انصافی میکنن وقت نمیزارن گفتنی هم به همکارا میگن حقوق کم

خوب همه از اول میدونن از قدیم حقوق معلمی خیلی کم کاش کسی حقوق مهم یا استعداد و توانایی اش نداره نره سراغ معلمی

من باعشق و علاقه به پسرام درس میدم بازی میکنم و…..

خوب علتش چی بود؟ بعضی معلم ها بی انصافی میکنن وقت نمیزارن گفتنی هم به همکارا میگن حقوق کمخوب همه از ...

دائم سر بچه ها داد میزد تحقیر می‌کرد 

تنبیه می‌کرد

همه بچه هامون مشکل اضطراب گرفتن

فکر میکردم درس دادنش خوب بوده لااقل 

که الان که کلاس های مدرسه شروع شده و داره معلم دوم  درس های اول رو دوره میکنه میبینیم بچه ها عقب هستن متأسفانه 

خوب علتش چی بود؟ بعضی معلم ها بی انصافی میکنن وقت نمیزارن گفتنی هم به همکارا میگن حقوق کمخوب همه از ...

خدا خیرت بده ان شاالله 

واقعا منم نظرم همینه

معلمی شغلی هست ‌که باید با عشق واردش بشی 

دائم سر بچه ها داد میزد تحقیر می‌کرد تنبیه می‌کردهمه بچه هامون مشکل اضطراب گرفتنفکر میکردم درس دادنش ...

داد زدن که طبیعی قبول کنید بچه ها شلوغ هستن تعداد زیاد یکم کلاس ول کنی ویران میکنن

اما تحقیر کارش خوب نبود اصلا

داد زدن که طبیعی قبول کنید بچه ها شلوغ هستن تعداد زیاد یکم کلاس ول کنی ویران میکنناما تحقیر کارش خوب ...

بله من مادرم سر بچه م داد میزنم گاهی 

اما اینکه به یه بچه میگه نابغه و عتیقه به تحقیر اینا بده دیگه 

دائم سر بچه ها داد میزد تحقیر می‌کرد تنبیه می‌کردهمه بچه هامون مشکل اضطراب گرفتنفکر میکردم درس دادنش ...

وای بچتون اول بوده 

اول که خیلی شیرین ونباید داد زد اول باید یکسر بازی کنی دست ورزی ببری حروف الفبا یاد بگیرند با ریاضی اولیه سرگرم شن شلوغی هم نمیکنن