2777
2789

حی میکنم ناراحت میشه اینطوری میگم

ولی خب چیکار کنم میخوام سوپرایز شه نمیخوام بگم رفته بودم براش کیک سفارش بدم یا براش شمع و بادکنک خریدم

دلم سوخت براش یادم باشه حتما بعد تولدش بهش بگم ببخشید که گفتم کاریت نباشه میخواستم سوپرایزت کنم تو هم هی میپرسیدی🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای این جمله که مفهومش میشه به تو ربطی نداره، یه چیز دیگه میگفتی، مثلا میگفتی رفتی برای مامانت خرید کنی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
آخیییی آره حتما بعد بگو بهش

اوهوم خیلب ماراحت میشه بیچاره

تازه میخوام جوری وانمود کنم انگار تولدشو یادم رفته و بهش میگم دوشنبه عصر وقتت رو خالی کن میریم مهمونی فامیلم😁😁

به جای این جمله که مفهومش میشه به تو ربطی نداره، یه چیز دیگه میگفتی، مثلا میگفتی رفتی برای مامانت خر ...

خب آخه نمیخواستم اونطوری فکر کنه 

میخواستم یکم کنجکاو شه و احساسات کنجکاوی و حسادتش فوران کنه

بعد حسابی سوپرایز شه

خب آخه نمیخواستم اونطوری فکر کنه میخواستم یکم کنجکاو شه و احساسات کنجکاوی و حسادتش فوران کنهبعد حساب ...

و البته حس شک و تردید و بی اعتمادی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یکم تند گفتی منم یه وقتایی شوهرم میپرسه ازین چیزا و وقتایی که میخوام سوپرایزش کنم و نمیخوام بگم کجا بودم با یه حالت شیطونی میگم خیلی جاهااا خیلی کارااا بعد اون هی کنجکاو میشه که کجا و چیکارا بعضی وقتا یکمیشو میگم مثلا اگه رفته باشم خرید که چیزی براش بگیرم یه چیز دیگه که خریدم و سوپرایزی هم نیست رو میگم تا سوپرایزمم خراب نشه

اینطوری هم کنجکاو میشه هم احترامش حفظ میشه هم سوپرایزم خراب نمیشه. البته خودشم آدم گیری نیست که آی کجا رفتی باید گزارش بدی

لطفا لایک نفرمایید😅