2777
2789

روزی چند ساعت بازی میکنید باهاش من اصلا بلد نیستم و اونم کلا تنهایی بازی نمیکنه همش دوستداره خونه مامانم باشه میخام وابسته خونمون کنم بنظرتون چیکار کنم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش پارک

مهد

خانه بازی

کلاس

بیرون‌مشغول کن خسته بشه

تو خونه سرشو گرم کن

کتاب کمک آموزشی بگیر

خونه مادرت منظم برو مثلا هفته ای ۲ روز

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل

باهم‌اشپزی کنین گردگیری کنید خمیر درست کنید نقاشی توپ بازی حتی باهم برنامه کودک ببینید سالاد درست کن ...

فکر خوبیه عاشق خورد کردنو اشپزیه

بچه منم چهار سالشه اینجوریه کلا میگه بریم خونه مامانی منم باهاش زیاد بازی نمی‌کنم

خونه مامانم طبقه بالامونه کنترلش سخته واقعا منم زورم میاد بازی کنم

ببرش پارکمهدخانه بازیکلاسبیرون‌مشغول کن خسته بشهتو خونه سرشو گرم کنکتاب کمک آموزشی بگیرخونه مادرت من ...

غروبا که کلا بیرونیم مهد ازسال بعد میزارم کتاب اموزشی گرفتم یه روزه حل کرد گزاشت کنار نمیدونم چجوری لازی کنم حوصلم نمیگیره