2777
2789

خانما من کنکورم تموم شده مشاورم رو فالو دارم اونم داره منو 

امشب منم خیلی ناراحت بودم دیدم استوری غمگین گذاشته یکی یا آهنگ بود که می‌گفت خستم و... 

یکی هم مانده ام با صبر دریا پایبند ماهتابا به سرشت من نخند از غم مرجان چه می‌داند بهار ارغوان سنگ شد در انتظار 

منم یاد خودم و صبر و تلاشم برا کنکور افتادم و این اذیت هایی که سر دفترچه ی انتخاب رشته شدیم و صبر و انتظارمون برای اصلاحیع 

ریپ زدم نوشتم که انشاالله آخر هر صبری قشنگ باشه 

به نظر من که بد نبود کارم به یکی از دوستام گفتم گفت نباید میکردی دیدم اینجوری گفت لایکمو برداشتم ولی خب باز هم به نظرم برای ایشون قابل درکه همدردی من راجب کنکور بوده و فکر بدی نمیکنه درسته؟ خیلی بزرگش میکنن بعضبا این موضوع رو نظر شما چیه

این مدت هم خدایی خیلی بهم کمک کرده روی احترام استوریشو ریپ زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا اینقد الکی بزرگش کردین دیگه 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

جدی از چه نظر؟ آخه خیلی باهام هم درذی می‌کرد و از نظر روحیم کمکم میکزد گفتم شاید در حد یه ریپ زدن بت ...

بنظرم اینکه نگاه میکردی و راحت ازش میگذشتی زشت بود ولی اینجوری شعور و ادب خودتو نشون دادی احترام گذاشتی هم دردی کردی

من یلی بیمه من گنگستر بیمه من جنگی بیمه