2777
2789
مسئله ام اینه که نه دوست دارم قهر و بی تفاوتی باشه نه اینکه خودمو بزنم به ببخشید خریت که یعنی هیچی ح ...

باهاش منطقی صحبت کن 

بگو این رفتارت آزار دهنده ست شک برانگیزه 

من شریک زندگیت هستم چیزی ازم پنهان میکنی؟؟

با لحن اروم توی یه موقعیت مناسب مثلا موقعی که کنار هم خوابیدین خودت میدونی شوهرت چه وقتایی ارومه ازش بپرس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس به کل ولش کن  به جایی نرسون قضیه رو که بگه خدایی نکرده هرکاری بخوام با هرکی میکنم مبخوای بخ ...

ببخشید عزیزم ولی اینطوری هم خوب نیست که خودشو به اون راه بزنه( خیلی عذر میخوام استارتر)که آقا هرکاری خواست بکنه...

حداقل تکلیفش معلوم میشه اگه چیزی هم باشه( که ان شاالله نیست)

تو بیخبری موندن همیشه هم  خوب نیست آدم داغون میشه هزار تا فکرو خیال میاد تو ذهن آدم که معلوم نیست کودومش راسته کودومش دروغ و به نظرم اگه خیانتی هم در کار باشه با این بیخیالی خانم آقا بیشتر پیش میره شاید کار به جاهای باریک کشیده بشه....

ببخشید پر حرفی کردم♥♥♥

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

من دوتا بچه دارم

بهش گفتم هرگز تمایل ندارم حتی اگر خیانتی کردی من متوجه بشم چون نمیمونم باهات

ولی الان چطور با این مسئله کنار بیام که بهش گفتم ببینم چتات رو ولی اون نذاشته و من باهاش بحث کردم 

الان الکی آشتی کنم انگار نه انگار که بهش شک کردم؟  

ببخشید عزیزم ولی اینطوری هم خوب نیست که خودشو به اون راه بزنه( خیلی عذر میخوام استارتر)که آقا هرکاری ...

حرفت کاملا صحیحه 

ولی بعضی مردا واقعا غد و زورگو هستن و رک 

از هیچ چیزی هم ترسی ندارن 

البته همون که گفتم باز برمیگردم روی همون حرف 

تصمیم ایشون مهمه 

من همیشه نظرم اینه اگه قراره زندگی کنیم توی شک زندگی نکنیم

من دوتا بچه دارم  بهش گفتم هرگز تمایل ندارم حتی اگر خیانتی کردی من متوجه بشم چون نمیمونم باهات ...

همون اول کارو خراب کردی بهش مجوز دادی 

شما با دوتا بچه هم فکر جدایی نکن اصلا

آشتی هم میخوای نکنی نکن بگو باید واسه من یه چیرایی رو توضیح بدی علت کارات چیه 

ببخشید عزیزم ولی اینطوری هم خوب نیست که خودشو به اون راه بزنه( خیلی عذر میخوام استارتر)که آقا هرکاری ...

فدات عزیزم 

ممنونم که وقت میذارین جواب میدین

ولی نمیشه حرفی از زبونش کشید چیکار کنم  

فدات عزیزم  ممنونم که وقت میذارین جواب میدین ولی نمیشه حرفی از زبونش کشید چیکار کنم &nbs ...

به نظر من یه جوری گوشیشو چک کن...

ان شاالله که چیزی نیست ولی اگه بود اون موقع میتونی ازش توضیح بخوای...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

خالی ک هیچ کمپلت تخلیه کردی دلشو خواهر خخخخخخ

نه بابا جدی😂😂😂 فکر نمیکردم در این حد 😂😂😂

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍