2777
2789

نمیخوام تو دلتو خالی کنم اما با این چیزا که گفتی مشکوکه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
چند بار وقتی از کنارش رد شدم از تو صفحه ای که داشت چت میکرد سریع اومده بیرون وقتی بهش میگم چرا میگه ...

قبل اینکه چک کنی یا فکر بد کنی یا شک کنی یه سوال از خودت بپرس 

اگه برم ببینم با یه خانم در ارتباطه تصمیمم چیه 

اگه تصمیمت قطعا جدایی هست خب برو چکش کن 

اگه به هر دلیلی نمیتونی جدا بشی یا میبخشی یا میگذری تحت هیچ شرایط هرگز سراغ گوشیش نرو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار وقتی از کنارش رد شدم از تو صفحه ای که داشت چت میکرد سریع اومده بیرون وقتی بهش میگم چرا میگه ...

دیگه مشخصه داستانت...ببین وقتی تو زندگی مشترکی...وقتی تختتون مشترکه غمتون مشترکه تنتون مشترکه...دیگه این مسخره بازیا چیه که گوشی شخصیه و این دری وریا؟! این مشخصه داره میجنبه وکرنه همون لحظه صفحه چتو باز میکرد ببینی فرستندش کیه لااقل حالا فوقش نمیذاشت چتارو ریز به ریز بخونی

کلا اهل چک کردن نیستم نمیخوام چیزی ببینم و ته دلم خالی بشه ولی بعضی وقتها ناخواسته چیزی میبینم که نمیتونم از پس خودم بر بیام و بیخیالش بشم

از دعوا و قهر بیزارم دیشب سر این موضوع دعوا کردیم باهاش حرف نمیزنم 

منم اهل خیانت نیستم ولی دوس ندارم شوهرم بره سر گوشیم چون پیامای خونوادمو میبینه و میخونه و جنجال درس ...

منم هرگز اهل خیانت نیستم 

ولی حتی دوست ندارم شوهرم بدونه اینجا عضوم 

یا تلگرامم با دخترا فامیل چک کنه 

یا حسابامو چک کنه 

هر پنهان کاری اسمش خیانت نیست

دیگه مشخصه داستانت...ببین وقتی تو زندگی مشترکی...وقتی تختتون مشترکه غمتون مشترکه تنتون مشترکه...دیگه ...

حرفت درسته ولی زورگو هست بددهنی میکنه و میگه اصلا هر کاری دلم بخواد میکنم

پس به کل ولش کن 

به جایی نرسون قضیه رو که بگه خدایی نکرده هرکاری بخوام با هرکی میکنم مبخوای بخواه نخواستی بسلامت 

پرده رو پاره نکن

سفت وایسا کوتاه نیا.

دوستمون راست میگه.الان اول ببین اگه خیانت کرده باشه تو میمونی؟! یا طلاق میگیری؟! 

اگه طلاق میگیری یه طوری رمزو بگیر ازش.اگه نشد یه بار که مثلا گو شی دستش بود بدو یهو ناغافل از دستش بکش گوشیو بپر تو دسشوی یا اتاق درو قفل کن چکش کن 😂 تا اون باشه دیگه زور نگه.

اگه نه قراره بمونی باش اگه خیانتم کنه که اصلا پیش رو نگیر

دقیقا دلم میخواد اینجوری باشم

چک نکن 

دکتر هلاکویی میگه بدترین اتفاق توی خیانت هایی که رو میشه اینه که بری و وارد جزئیات رابطه طرفین بشی میگه اینکه شک کنی یا حتی مطمئن بشی خیانت کرده بخشش راحتتره تا اینکه بری ببینی مثلا بهش یه جمله ناجور گفته یا صداشونو ضبط کنی میگه اینجور وقتا اینا توی ذهن آدم هک میشه و محاله پاک بشه 

پس خواهشا اگه قصدت ادامه دار بودن زندگیته چکش نکن

ولی تا جاییکه میتونی روابطت رو گرم نگه دار محیط خونه گرم و عاشقانه باشه جوری که اگه خدایی نکرده لغزیده خودش شرمنده بشه و بچسبه به زندگیش