2777
2789
عنوان

امروز اومدم خودمو بکشم

64 بازدید | 2 پست

مامان به اصطلاح و بابا 

اینا میخواستن برن شمال شرایط زندگیمون افتضاح هست از لحاظ درگیریهای دادگاهی خواهرم و بچه ش که باعث و بانیش برادر به اصطلاح و مامان و بابا به اصطلاحم هست 

ماها گفتیم اینا برن بعد از یه سال به استراحتی بکنن اینا برن من مجبورم تو خونه کار بکنم از غذا تا ظرف تا خرید برای کل خانواده (یه برادر دارم ولی گشاد ۳۰سال تا حالا یه سرکار نرفته پول درنیاورده کلی پول و اموال مامان بابا رو خراب کرده  و خواهرم رو بدبخت کرده )ولی گفتم مامان و بابا برن 

قبل از رفتن سر کولر من بحث کردم با داداشم که تا زمانی خوابم روشن نکنه و مثل وحشی ها صحبت می‌کنه و حرف خودش هست 

مامان به اصطلاح اومد و روشو با مقوا پوشوند و به من چیز گفت و گفت تو حرف نزن تو دهنتو ببند تا اون چیزی نگه 

درصورتیکه من چیزی نگفتم منم بوسش نکردم برا خدافظی اومده گریه کنان میگه شاید این روز آخر باشه خدافظی آخر باشه خواهرم میگه چرا مامان اینجوری میگی اینکه چیزی نگفت بچه تو هست به دفعه به خواهرم مثل دیوانه ها میپره و تو مغز خودش می‌کنه و جیغ می‌کشه 

منم خسته شدم چاقو رو برداشتم و تو شکمم زدم هیچ‌کس به غیر از خواهرم نیومد ازم بگیره چاقو رو 

جر نداد فقط به اندازه بند انگشت دو تا جا رو سوراخ کرد چاقو کل بود 

خستمه خیلی چرا واقعا اینقدر این زن روانی هست 

صبح از خوابم زدم تمام وسایل های سفرش رو جمع کردم 

تمام دکتر دوا و تقویتی رو خودم میخرم میزنم بهشون میدم غذاهای متنوع براشون درست میکنم و ...بخوان هم برن مسافرت من خودم میشم همه ی کلفتی خونه 

کاشکی فقط یه ذره حرفامو می‌فهمیدند 

بابام به مامانم میگه زن چرا اینجوری کردی تو که خودت میدونی این بعد خودش زنگ می‌زد و حرف میزد و از دلت در می‌آورد که چرا بوست نکرد 

ولی این زن روانی 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ببخشید انقد ب اصطلاح گفتی .نتونستم زیاد جدی بگیرم

نگیر 

من نیازی به جدی گرفتن کسی که زندگیش زجراش مثل من نیست نیستم 

تو زمانی میتونی متنی رو بخونی و جدی بگیری که همین زجر رو تجربه کرده باشی 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.