2777
2789

من شاغلم دو تا بچه دارم تقریبا ده ساعت بیرونم تازگی ها شدیدا خسته می شم

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی ده ساعت سر کارم سابقم ۱۶ ساله الان دو ساله اینجوری شدم نمی دونم شاید چون شوهرم به نظم خونه خیلی حساسه با دو تا بچه خیلی سختمه

کارم سخته ولی دوسش دارم کم مونده خدا بخواد چهار ساله دیگه بازنشسته میشم ولی وقتی پولمو خرج میکنم خیلی حال میده دلم میخواد عین قبل سرحال باشم

وقتی خانمهای اطرافمو میبینم که چون شاغل نیستن از لحاظ مالی خیلی تحت فشارن یکم انرژی میگیرم البته خانمهای خونه داری هم هستن که از شاغلا رفاه بیشتری دارن که خوش به حالشون

وقتی خانمهای اطرافمو میبینم که چون شاغل نیستن از لحاظ مالی خیلی تحت فشارن یکم انرژی میگیرم البته خان ...

خوش ب حالت ک میری سر کار اگه بدونی من چقد این در اون در زدم برا کار، فقط میتونم بگم یکم از حساسیتت.کم.کن بعد از سر کار اول ب بچه هات برس بعدم کارای خونه

عشقم فقط پسر کوچولوم   

سلام خانما یه سوال نخندینا باشه بخندین من چه جوری میتونم تاپیکمو پیدا کنم اخه صفر کیلومترم یا مثلا از یه تاپیکی خوشم میاد ؟؟؟قربون دلای مهربونتون

آفرین به شما .. با دو تا بچه هندل کردن کار بیرون و خونه حتما خیلی سخته ..

اصلا و ابدا به رها کردن شغلت که فکر نکن .... راستش همه خسته میشند در این شرایط ...  

با برنامه ریزی دقیق یه وقتی رو حتما برای خودت قرار بده و کارایی رو انجام بده که ازش لذت می بری

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر