2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید برام

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله همیشه در ارامش قلبی و مغزی جسمی باشید

سلام. ممنونم از حضورت در تاپیک و دعای قشنگت

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

سلام عزیزم چطوری خوبی؟! امشب یهو یادت افتادم 

گفتم بیام حال احوالی بپرسم و یه کامنتی بذارم.

تو چندتا تاپیک دیگم گفتم من الان کتاب رازهایی که زنان در زندگی باید بدانند میخونم دیدم کمی تغییر کرده و سرزنده شدم 

راستش مثل قبل دیگه نمیتونم بخونم همون نسخه صوتی میخرم و گوش میکنم در حین کار و پیاده روی از تو اپ فیدیبو

یه کتاب خوب دیگه چگونه حال خودمان را بهتر کنیم از نیکول لپرا

امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشی و از گرند بدخواهان در امان.

🌸🌸✨🦋🌱🌱✨✨😁☘️🦋❤️‍🔥

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

سلام عزیزم چطوری خوبی؟! امشب یهو یادت افتادم گفتم بیام حال احوالی بپرسم و یه کامنتی بذارم.تو چندتا ت ...

سلام جان دلم

مهربونم

خدا خیرت بده که اومدی و نوشتی...

دعا کن برام و از دعاهای زیبات ممنونم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام جان دلممهربونمخدا خیرت بده که اومدی و نوشتی...دعا کن برام و از دعاهای زیبات ممنونم

زنده باشی🌸🌱❤ همیشه دعا می‌کنم 

بعضی وقتا فکر می‌کنم وقتی دعا میکنم از کنار اون دعا که برای بقیه هست دعاهای در حق خودم اجابت میشه 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

سلام عزیزم شما خوبی راجب سلیاک سوال داشتم بچه ها گفتن میشه از شما بپرسم

سلام. بفرمایید

این بیماری قابل درمان یا نه خودتون مبتلا هستین ؟پیج یا سایتی که محصولات مناسب داشته باشه می شناسین ؟

درمان نداره.درمانش رعایت رژیم بدون گلوتن تا آخر عمر هست

این بیماری قابل درمان یا نه خودتون مبتلا هستین ؟پیج یا سایتی که محصولات مناسب داشته باشه می شناسین ؟

بله خودم مبتلا هستم.

پیج و سایت نمیشناسم. ولی در تمام ایران نماینده‌های فروش محصولات بدون گلوتن هستند