2777
2789

ی سالنه میکاپ کار میخواست من مدرک و وسایل داشتم گفتش ی مدت ازمایشی بیا. روی صورت همه بچه های سالن مدل زدم کارمم خدایی خوبه نسبت ب مبتدی بودنم

بعد این صاحب سالنه میگه هر روز بیا سالن مشتریا ببینتت بدونن میکاپ کار جدیدی

بابا اخه من ۸ ساعت بیکار برم بشینم اونجا خب دیوونه میشم نتش هم خرابه اون منطقه نه میشه رفت تو گوشی نه هم صحبت هست اه😐🤦🏻‍♀️ حالا خوبه اخرش بگه نمیخوامت برو رد کارت

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر کن که بچه کوچیک نداری هی بیفتی دنبالش و‌اعصابت و‌خط خطی کنه 

من آرزومه یکی یکساعت بچمو‌بگیرم برم بشینم لب جدول تو‌خیابون فقط آروم بشینم و آرامش بگیرم بسکه تمام زندگیم شده بدو بدو‌ دنبال بچه و کارای خونه 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
همه جاشو به جز نت رو میشه تحمل کرد😂

دقیقا

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

الکی نشین از فرصت استفاده کن. برخورد با مشتری رو یاد بگیر. مطالعه کن. ویدئوی آموزشی ببین. روی پیجت کار کن...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سریال دانلود کن از الان اونجا اگه حوصلت سررفت بشین سریال ببین

سریال بینم نیستم اخه😭😂شما پیشنهادی چیزی داری واسه سریال؟ ژانر کمدی و رمانتیک و تخیلی بدم میاد اکشن و معمایی خوبن

از کجا مدرک گرفتی؟

ارایشگاه

الکی نشین از فرصت استفاده کن. برخورد با مشتری رو یاد بگیر. مطالعه کن. ویدئوی آموزشی ببین. روی پیجت ک ...

نت نیست اونجااااا😭بدبختیم همینه

سریال بینم نیستم اخه😭😂شما پیشنهادی چیزی داری واسه سریال؟ ژانر کمدی و رمانتیک و تخیلی بدم میاد اکشن ...

هرچی سریال دیدم اسمش یادم رفت بزار یادم اومد میام بهت میگم

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

نت نیست اونجااااا😭بدبختیم همینه

آموزشو از قبل بریز رو گوشیت. درست کردن پست هم کامل نت نمیخواد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.