2777
2789

میدونم انتخاب رشته رو نباید با نظر بقیه انجام داد
همه چیزای دیگه ایی که میخواید بگیدم میدونم
فقط یه چیزیه بین خودمو مغزم
نظرتونو بگید مهندسی کامپیوتر (خودم میخوام) یا شیمی محضی که مامانم بخاطر حرف فامیل میخواد؟ ( دانشگاها رو یکی در نظر بگیرین فقط میگه تجربی خوندی به فامیل چی بگیم بگیم رفته مهندسی کامپیوتر شده؟ چون به همه میگف دکتر میشه فلان میشه از یه طرفم بهش حق میدما ولی شکی که به دلم افتاده اذیتم کرده بابامم میگه هرچی خودت میخوای مامانم کوتا نیومده ولی هنوز) شیمیمحضم صرفا واسه این میگن که برم گرایش دارو توی ارشد

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفم مهاجرته بچه ها حتی چت جی پی تیم گف کامپیوتر برو:/

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

مهندسی کامپیوتر پرستیژش بیشتر

مامانم فقط به حرف فامیل فک میکنه هرچی میگم بابا به خدا مهندسی کامپیوتر کم چیزی نیس اصن معلوم نیس قبولم کنن یا نه انگار اصا گوشاشو گرفته نمیشنوه

گرایش شیمی دارویی باعث نمیشه که بتونی داروخونه و .. بزنی

میدونم
ولی هرچی به مامانم میگم قبول نمیکنه... وگرنه خودم میدونم اینو

کاری که به نفع خودترو بکننمیتونی مردمو راضی نگه داری هیچقوت

همه دلم پیش مهندسی کامپیوتر و مهاجرتمه ولی مامانم خیلی امروز شک انداخت به جونم...

آره اگه هدفت مهاجرت حتما برو مهندسی کامپیوتر البته دانشگاه خوبم تاثیرداره ولی اپلایت درهرصورت راحت

دانشگاهم تبریزه

هر چیزی که خودت دوس داری.

ولی من اگر به جای تو بودم شیمی رو انتخاب میکردم چون کامپیوتر رو کلاسای بیرون شرکت کنی چیزای مفید تری یاد میگیری و توی دانشگاه آزاد این رشته چیزای خیلی مفیدی بهت درس نمیدن.

با توجه به تجربه اطرافیان که کلی مهندسی کامپیوتر داشتیم اینارو بهت گفتم ولی بازم علاقه ی خودت از هرچیزی مهم تره💕

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

همین تاپیکای ما حرفای هوش‌مصنوعی رو بهش نشون بده

راستش مامانم از اون ادماس که دیدی لج میکنن حتی اگه قبولم داشته باشن قبول نمیکنن؟ دیگه از اینکه بخوام راضیش کنم دس ورداشتم فقط میخوام دل خودم قرص باشه از تصمیمم چون دارم یه جورایی ریسک میکنم سر زندگیم اگه برم شیمی محض دغدغه ام با خونوادم کم تره ولی اینده ام تاریک تره

هر چیزی که خودت دوس داری.ولی من اگر به جای تو بودم شیمی رو انتخاب میکردم چون کامپیوتر رو کلاسای بیرو ...

هدفم مهاجرته راستش به فکر اینکه توی ایران بمونم و بخوام شیمی بخونم تا ادامه بدم نیستم مهندسی کامپیوترم نسبت به شیمی توی کشورای دیگه اینده بیشتری داره ولی شیمی باید حدقل تا دکتری بخونم