بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو اینتر نت سرچ کردم روغن مورچه برای موی زائد نی نی سایت یکی استفاده کردع بود چند دوره کامل نتیجه نگرفته بود میگفت اثر نداره از روش هندی ها استفاده کن
من تو اینتر نت سرچ کردم روغن مورچه برای موی زائد نی نی سایت یکی استفاده کردع بود چند دوره کامل نتیجه ...
منم از سایت سارن شاپ خریدم کلی پیام رضایت فالویر بالا داره ولی چرت پرت بود دروغ بود ی تومن تو پاچم شد شش ماه زدم حتی نمیسوزوند وقتی پیام میدادم چرا ج نداده بلاک میکرد
نمیدونم ولی خدایی من زدم داشت برام الان داشتم جواب اسی رو مینوشتم اتفاقا
من برای پاهام استفاده کردم هم کم شد موها هم اینکه مویی که در اومده رو بگیری بکشی راحت در میاد از ریشه
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
از کجا خریدی آخه سایت سارن شاپ من خریدم خیلی پیام رضایت میدادن ملت فالویرهاش زیاده ولی اثر نداشت رو ...
خدایی از عطاری نزدیکمون توی این بطری پلاستیکیا روش فقط با ماژیک قیمت زده بود 😅 کاشکی مارک داشت بهت میگفتم حداقل
خیلی کم کم بود حقیقتش از اول بهم گفت کم بزن در حد چند قطره چون زیاد بزنی و توی بلند مدت باعث آلرژی و جوش و این چیزا میشه