2777
2789
عنوان

ب شوهر خواهرشوهرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 50 پست
شوهرم میگ نرو ولی خواهر شوهرم امروز زنگ زد گف غذا درست کردی به شوهرمم فرستادیمنم گفتم یه سر بزنم بعد ...

😒🙄😕خودتو کوچیک نکن 

برا چی باید غذا برای شوهر ایشون بفرستی 

تازه نفرستادی بلند شدی رفتی سر زدی 

ب نظرم داری بیشتر از حد نزدیک میشی و نه برای خودت نه برای اونا خوب نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کار خودت و رفتن و سر زدن وقتی شوهرش هست و غذا درست کردنش عجیبه برا من 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگ نرو ولی خواهر شوهرم امروز زنگ زد گف غذا درست کردی به شوهرمم فرستادیمنم گفتم یه سر بزنم بعد ...

بده همسرت ببره لزومی نداره شما ببری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من بودم اصلا کلید قبول نمیکردم چه برسه بقیه چیزا بعدش ممکنه مشکلی پیش بیاد ی چیزی گم بشه بگن کلید دست فلانی بوده

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
😒🙄😕خودتو کوچیک نکن برا چی باید غذا برای شوهر ایشون بفرستی تازه نفرستادی بلند شدی رفتی سر زدی ب نظ ...

من خودم معذبم 

اصلا دوست ندارم برم 

شوهرمم میگ وقتی میخوای غذا اینا ببری با دوستم که اینجاس برم 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
کار خودت و رفتن و سر زدن وقتی شوهرش هست و غذا درست کردنش عجیبه برا من

من دوست ندارم برم که

تازه خواهر شوهرم میگ با شوهرت ینی داداشش اونجا خونش بمونیم همگی باهم غذا بخوریم

منم گفتم ما معذبیم 

من بودم اصلا کلید قبول نمیکردم چه برسه بقیه چیزا بعدش ممکنه مشکلی پیش بیاد ی چیزی گم بشه بگن کلید دس ...

پس بدم ینی به شوهرش

من جای شما بودم نمی رفتم .ی بهانه میاوردم .نمی رفتم .شوهر خواهرشوهرت مگه خودش خواهر یا مادر نداره .یامگه بچه هست که یکی باید براش غذا ببره ...خدایی نکنین این کترها رو .ی چیزی مثلا پولی یا طلایی تو خونشون گم بشه .شما آدم بده میشین

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

پس بدم ینی به شوهرش

اره بعدش خدایی نکرده شوهرشم خیانت کنه ممکنه به تو تهمت بزنن بگن کلید داشته میرفته به نظرم دیگه اصلا زیربار نرو

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
خواهر شوهرت میخواد تو اونو زیر نظر داشته باشیبه نظر من نرو خونشونمرد جماعته دیگه یه وقت تنها گیرت می ...

اره جاریمم میگ نرو