2777
2789

کسی رو که چند ساله همدیگه رو دوست داریم دوساله اصلا ندیدم فقط یک بار ناشناس چت کردیم گفتم دلتنگ کسی نیستی گفت تا چندساله دیگه قرار نیست دلتنگ کسی بشم

نمیدونم منو دیگه دوست نداره کسی دیگه ای رو دوست داره 

ناراحتم

چقدر انتظار و صبر و بی خبری و در کنار همه اینا زندگی رو جلو بردن سخته

دیگه قصد دارم اکانتشو چک نکنم

دیروز اکانتشو دیدم عکس گذاشته بود اعصابم خورد شد دلتنگ شدم

🦩🫧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن بدبخت بعد دوسال الان با ده نفر رل زده کدوم‌مرد دوسال دوام‌میاره آخه

اره خب کاری به کار اون ندارم حس منه در رابطه با کنه انقدرم آویزون نیستم تا کسی نیاد جلو برم التماس نگران نباش 

🦩🫧

منم با وجود یه بچه بعداز ۸ سال هنوز دلم تنگش میشه پیچشو دارم هر شب عکساشو میبینم خیلی سخته واقعا هیچ ...

من از شدت دلتنگی خیلی بد اخلاق و عصبی شدم ولی شما دیگه بهش فکر نکن به همسرت و بچت برس عشقت رو به اونا بده هرچند سخت

🦩🫧

اره خب کاری به کار اون ندارم حس منه در رابطه با کنه انقدرم آویزون نیستم تا کسی نیاد جلو برم التماس ن ...

ول کن سرتو گرم‌کن از سرت بپره پروفایل و ایناشم چک نکن حوصله داری درگیری ذهنی واسه خودت راه میندازی

من از شدت دلتنگی خیلی بد اخلاق و عصبی شدم ولی شما دیگه بهش فکر نکن به همسرت و بچت برس عشقت رو به اون ...

منم عصبی میشم انقدر که خودمو به در دیوار میزنم مثل سگ پاچه میگیرم قلبم سنگینی میکنه تو سینه م 

کاش میشد فراموش کنم