2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه یه مرغ را بیست قسمت میکننبعد مهمون خجالت بکشه بخورهاینا هم به نتیجه میرسن وااااای چقدر غذا ز ...

آی گفتی کلامت پر از گوهر 

واسه منم پیش،اومده از کم بودن کسی نخورد آخرم با افتخار گفت وای دستم به کم نمیره که ببین چقدر اضافه اومد کسی روش نشد بگه از کمی زیاد اومد غذات 

اگه 2مدل غذا میکنی،آره عزیزم کافیه،،وگرنه 2،3 تکه اضافه کن

غذای دیگه ای وقت نمی کنم درست کنم 

یهویی شده 

یه مرغ کامل درست می کنم با چند تا تیکه اضافه هم میزارم 

غذای دیگه ای وقت نمی کنم درست کنم یهویی شده یه مرغ کامل درست می کنم با چند تا تیکه اضافه هم میزارم

آره عزیزم همین خوبه،، سیب‌زمینی وگوجه‌ام سرخ کن بذار پرتربشه،، دستتم دردنکنه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
نه دیگه یه مرغ را بیست قسمت میکننبعد مهمون خجالت بکشه بخورهاینا هم به نتیجه میرسن وااااای چقدر غذا ز ...

دقیقا،تو یکی از شهرها که برای کار اقامت داشتیم،تنها بودیم ویکی از دوستان همسرمم شرایط ما داشت،خلاصه سر همین رفت وامدمون زیاد بود،هر۴تا هم خوراکمون زیاد،زنش همیشهههه غذا کم میزاشت،مرغاش جوجه ای خورد میکرد با یکم پیاز زعفرون میپخت،بعد ۵تا تیکه واسه ما،۵تا تیکه خودشون،میورد بابرنج سفید،هی همو نگاه میکردیم،اخرشم یه تیکش میموند،درحالیکه مثلا من مرغ میزاشتم یه مرغ کامل،هیچیشم نمیموند،وضع مالی خوبیم داشت نه اینکه بگم دستش تنگ بود،۴سال باهم بودیم،یکبار،دل سیر غذا نخوردیم خونش همه نوع غداش کم میزاشت

دقیقا،تو یکی از شهرها که برای کار اقامت داشتیم،تنها بودیم ویکی از دوستان همسرمم شرایط ما داشت،خلاصه ...

و بدون شک هر دفعه با خودش می‌گفته کاش میشد ۴تا تیکه بذارم براشون تا زیاد نیاد هر دفعه،😅