2777
2789

مرغ درشت باشه. حدود ۲.۵ یا یه ذره بالاتر و بصورت خورشی و ابدار بپزی. مثلا آلو و فلفل دلمه و هویج و رب داشته باشه بله کافیه 

ضمنن بچه ۷ ساله هم به هر حال یک تکه میخواد.

کنارش خورش دیگه هم داری؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنارش بادمجون و گوجه و سیب زمینی هم بذار

یا سالاد ماکارونی 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

مرغ درشت باشه. حدود ۲.۵ یا یه ذره بالاتر و بصورت خورشی و ابدار بپزی. مثلا آلو و فلفل دلمه و هویج و ر ...

بزرگ هم باشه هشت تیکه بشه هر کی یه تیکه بر داره تو سفره و دیس خالی میشه اونوقت کسی خواست دوباره بخوره چیکار کنه 

نه دیگه یه مرغ را بیست قسمت میکننبعد مهمون خجالت بکشه بخورهاینا هم به نتیجه میرسن وااااای چقدر غذا ز ...

من برای مهمان فقط ران میخرم

کامل میپزم نفری یک دونه..باز ۳ تیکه اضافه هم میزارم

و یک غذای خورشتی دیگه

قشنگ به دل سیر مهمان بلند میشه

اضافه هم بیاد میخورمی فرداش

به اونایی ک بچه دار میدم میبرن.

بعضیا خیلی خست به خرج میدت برگت زندگی به همین مهمان هست

💕

خدا بگم چیکارت کنه خندم گرفت

ببخشید فک کردم شوخی میکنی منم شوخی کردم

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

بزرگ هم باشه هشت تیکه بشه هر کی یه تیکه بر داره تو سفره و دیس خالی میشه اونوقت کسی خواست دوباره بخور ...

اره دیگه. دیس خالی میشه و چیزی نمیمونه. مهمون رودربایستی دار نباشه مثل مادر پدر یا خواهر مشکلی نداره. ولی مهمون غریبه تر زیاد جالب نیست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من برای مهمان فقط ران میخرمکامل میپزم نفری یک دونه..باز ۳ تیکه اضافه هم میزارمو یک غذای خورشتی دیگهق ...

والا

زیاد بیاد هم میشه بعدش یا خودمون بخوریم یا بدیم به مهمون ببره

ریخ و پاشو اسراف خیلی بده,ولی خساست برای مهمون خیلییییییی افتضاحه

نه به سفره با ده مدل غذا و دسر و سوپ و پس غذا و پیش غذا

نه به سفره دو نفره برای ۱۰نفر