2777
2789
عنوان

یعنی موندم تو باتلاق بدی واقعااا

164 بازدید | 16 پست

سه خواهر دعوا کردن 

من و نامزد عقدیم دختر خاله و پسر در هستیم 

مامان اون و خاله بزرگم اومدن مارو قاطی دعوا کردن بدون اینکه ما تو دعوا حضور داشته باشیم یا سر ما باشه 

مامان اونم برگشت به بابام گفت که طلاق بگیرن بهتره 

و حتی بهش گفتم به نامزدم چیزی نگی ها برگشت گفت به پسرم گفتم و گفته طلاقت میدم 

منم هی حرف طلاق رو شنیدم از دیگران که پسره میگه دیگه نمیخوامش 

برای همین به نامزدم پیام دادم گفتم بی غیرت و بی عرضه هستی که اختیار زندگیت رو میدی دست دیگران و پشتم رو خالی میکنی 

دیگه آبرو برای من نذاشتی بیا طلاق توافقی بگیریم تا منم راحت بشم از دست مامانت و خاله بزرگم اینا و کسی که پشتم رو خالی کنه از همون بهتر که بره از زندگیم بیرون

اونم برگشت گفت من آدمت کردم و کلی حرفایی که اعماق قلب رو میشکنه 

یکی از فامیل ها میخواست از راه خیلی دور بیاد برای آشتی و ما هم دوست نداشتیم بیاد برای همین گفتیم خودم زنگ بزنم به نامزدم و آشتی کنیم تموم شه بره که چهار بار زنگ زدم برنداشت و زنگ زدم به مامانش که اونم کلی من رو شست و پهن کرد گذاشت کنار و آخرش خداحافظی کرد و تمام کرد ( نگو نامزدم خونه بوده و از انور داد زد که قطعش کن)

من زندگیم رو دوست داشتم بقیه اومدن خرابش کردن و نامزدمم پشتم رو خالی کرد 

مامان نامزدم می‌گفت تا عمر دارم عروس من هستی و طلاقی نیست 

به مامان نامزدم گفتم که نامزدم رو بفرست پیش بابام و بیاد آشتی کنیم تموم شه بره دیگه آبرومون این بدتر نره بین دیگران 

اونم گفت نه حرفای بدی فرستادی و دلش ازت شکسته 

بابام آتیشی هستش آخه گفت حق نداری پیام و زنگ بدی و بری اونجا  و باید آدم بشن اونا 

خبر نداره من زنگ زدم بفهمه روزگارمو سیاه میکنه 

کلی هم حرف گفتن که نمیتونم تایپ کنم 

امروز هم خالم زنگ زد بهم که هر چقدر نامزدت میگم نمیاد دنبالت برای همین خودم میام دنبالت و دیگه آبرمون دیگه نره و گفت میام دم در آماده باش 

منم گفتم بابام گفته دو کلمه حرف داره باهاتون 

اونم گفت مامانت خونه هستش من نمیام چون با مامانم دعوای شدید کردن 

مامانمم خواهرم رو برد باشگاه و گفت بگو خونه نیستم 

وقتی اومد خونمون خالم این بابامم گفت طلاق که طلاق و نمیدمش و هر چی میشه ایراد می گیرین ازش و میگین و طلاق و باجناق و خواهر زن دیگم هم میان دخالت میکنن به اونا چه ربطی داره 

اونم حالش گرفته شد و رفت 

من الان چیکار کنم ؟؟؟

چرا زندگیم دوماهه درست نمیشه و سر هیچ و پوچ داره خراب میشه آخه 

خالمم می‌گفت عروسم هم چرا اون پیام هارو به پسرم داده و ناراحت شده 

بابامم گفت اون اگه معرفت داشت پیام های ناموسش رو به دیگران نشون نمیداد 

نمیدونم آخر این ماجرا به کجا کشیده میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسله اینه نامزدت الان میخاد زندگیتو درست کنه یا نع

خالم میگفت اون خبری نداره من می‌خوام بیام دنبالت و هر چقدر حرف زدم برو دنبال نامزدت نمیاد 

میگم بابام نفهمه من به اونا زنگ زدم؟؟

بفهمه پوست سر منو میکنه

نامزدت بخاطر مامانشو حرف بقیه میگه طلاقت میدم بعد تو اصرار داری باهاش ادامه بدی مطدونی دراینده چه عذابی در انتظارته اولویتش مامانشه چشاتو خوب باز کن درست تصمیم بگیر .

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

ازدواج فامیلی خیلی سخته 😕

چقدردیگه نامزدت بایدبهت بی احترامی کنه تابفهمی ارزش بودن باتورونداره 

خیلی ساده ای که زودزنگ زدی وگفتی بیایدآشتی کنیم 

الان زندگیت بهم بخوره بهترازاینه که چندسال دیگه بادوتابچه بخوای طلای بگیری 

اگه الان اینجوری پاتونوبازمیکنن به دعواهاشون،شک نکن بازم تکرارمیکنن 

هرروزبایدبلرزی که نکنه جدامون کنن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اسی درسته دوسش داری ولی بیخیالشو از این اقا برات شوهر در نمیاد،،، هنوز هیچی نشد اول راه پشتتو خالی وای بحال اینکه برید زیر ی سقف بهتره بسپاریش به پدرت هرچه ایشون گفتن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بابات بدتو نمیخواد  میخواد قدرتو بدونن که دوباره اذیتت نکن هرچی شد تورو نندازن وسط  اگرم نیان دنبالت وپی تو نگیرن تونامزدی جداشین بهتره تا بعدا شوهرتم همچین مالی نیست نشسته بینه مامانش چی میگه 

ازدواج فامیلی خیلی سخته 😕چقدردیگه نامزدت بایدبهت بی احترامی کنه تابفهمی ارزش بودن باتورونداره خیلی ...

آره من اشتباه کردم زنگ زدم 

بخدا خودمم نمیدونم چی شد یهویی زنگ زدم قسم میخورم یهویی شد انگار کور و کر بودم 

وگرنه دوماه سفت و سخت جلوشون وایستادم 

آره من اشتباه کردم زنگ زدم بخدا خودمم نمیدونم چی شد یهویی زنگ زدم قسم میخورم یهویی شد انگار کور و کر ...

الانم وایسا .تموم کن این زندگی وخودتوراحت کن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بابات بدتو نمیخواد میخواد قدرتو بدونن که دوباره اذیتت نکن هرچی شد تورو نندازن وسط اگرم نیان دنبالت ...

راست میگین می شینم سر جام تا آخر خودش بیاد منت کشی و التماس 

بزار فکر کنه دیگه برام مهم نیست و رفتم دنبال هدف و آرزوم 

بابام میگه از الان باید یاد بگیرن که تو رو قاطی نکنن و بی ارزش نکنن 

می ترسم کل فامیل بفهمن 

اون موقع آبرو میره بخدا 

بابات بدتو نمیخواد میخواد قدرتو بدونن که دوباره اذیتت نکن هرچی شد تورو نندازن وسط اگرم نیان دنبالت ...

نامزدم میگه چرا اون پیام هارو به من داده میگه مگه از زبون من حرف طلاق رو شنیده 

پیام نامزدم رو بالای تاپیک نوشتم چی فرستادم 

آخه از همه طرف می شنیدم میگفتن دختره رو باید طلاق بدم و نمیخوامش و فلان و پسره رفته از همکاراش پرسیده چجوری دختره رو طلاق بدم 

برای همین منم گفتم خب بیا طلاق بگیریم تا آبروم از این بدتر نره پیش بقیه 

بگن حتما چی شده که این اینجوری داره میگه نامزدم رو نمیخوام 

مستقیم به خودم نگفته نامزدم که طلاق 

ولی از بقیه زیاد شنیدم خب به غرورم برخورد که چرا نامزدم باید اینجوری بگه پشت سرم