2777
2789

دیروز میخواستم برم بازار گفتم من روفلان جا ببر گفت نمتونم خودت برو همیشه میگم من روببر نمیبره .امروز داشتم با دوستم صحبت میکردم اصلا نفهمیدم پشت خط بوده همین کرده بهانه دعوا و دعوا.حالا میخواستم برم دیدن دختر عمه بازم جنگ به پا کرد نزاشت برم بهم گفت تو از زن بودم هیچی بلد نیست برو از مادر و خواهرت یاد بگیر اگه منم مثل بقیه بودم اون موقع می‌فهمیدی.میدون شوهر خواهرم دست بزن دارن اینم همش اینجوری میگه . بدجور از چشمم افتاد

یه کم مستقل بشید از این مدل دعواها نخواهید داشت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بگو توخوبی که به جای این همه خصوصیات با کیفیت مرد بودن حسرت میخوری که  چرا نامرد و حیوون نیستی 

نباید میذاشتی بفهمه دامادتون دست بزن داره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم دقیقا همین مدلی دلش نمیخاد هیچ خریدی با من بیاد و ادم کم حوصله ایه منم دارم سعی میکنم کارامو مشتقل تر انجام بدم و بخصوص رانندگی رو بهتر یاد بگیرم که خودم کارامو انجام بدم

عشق ابدی خیلی عالیه برای زوجا خدایی میگم بی بندباریشو کار ندارم میگن شبیه اونا نشین افتضاحه کسی بخواد با این چیزا رنگ عوض کنه تو جامعه مونم پره .یه زوجی هستن الهه ست اسمش با دانیال اینا ۱ سال دوست بودن جدا شدن .پسره همینجوری حسادت داره اگه با دختر بره دردودل دعوا دادو بیداد با من نمیای ببینی چی میگذره چه خبره بعد میره با اینایی که ارزش ندارن حرف میزنی یعنی از وقتی اومده حسود نسبت به معاشرتا با هرکی حرف بزنه نگاش به این نباشه یا مثلا بگه یه دقیقه صبر کن ببینم چی میگه چکارکه نمیکنه