2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناباروری زیاد شده عزیزم همون یکی هم بزور هی سر این تغذیه ها وگرنه کی بچه دوست نداره الان من خودم یکی آوردم سقط شد دومیو آوردم سومی میخوام نمیشه   بچمم هم بازی نداره بچه میبینه اینقدر ذوق می‌کنه 

نه اگ ام جاهای دیگ باشه ب خاطر وامه حتما

چرا فکر میکنید هرکی بچه میاره به خاطر وامه؟؟

میدونین این طرز فکر اشتباه ، حق الماس میزاره گردنتون؟؟

بعضیا دوست دارن، توانش رو دارن و میارن

من خودم عاشق این بودم که ۴ تا بچه داشته باشم اما چون اعصابم نمی‌کشه میگم همین دوتا بسه

نه اگ ام جاهای دیگ باشه ب خاطر وامه حتما

چه فکر غلطی 😒

بخاطر وام 😂😂😂😂

من سه تا آوردم بخاطر علاقه خودم و شوهرم به بچه

البته ناگفته نماند که از پس هزینه ها خداراشکر برمیایم

و  خدا شاهده نه وام گرفتیم نه مسکن و نه حتی همون طرح مادرانه ماشین ثبت نام کردیم که بخوایم صاحب ماشین بشیم از طریق این طرح دولت ☺️☺️☺️

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

میتونم ربطش رو به مذهبی بودن بدونم؟

بنده خدا راست میگه منم چیزی که مشاهدات عینی که دیدم مذهبی ها و دو قشر خاص که نمی خوام نام ببرم خیلی بیشتر از مردم عادی بچه دارن واضحه قشنگ

بنده خدا راست میگه منم چیزی که مشاهدات عینی که دیدم مذهبی ها و دو قشر خاص که نمی خوام نام ببرم خیلی ...

والا ما معتقد هستیم، مذهبی هم داریم

بیشتر از دو تا ندارن. فقط یکی سه تا داره که سومی هم تازه به دنیا اومده

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش