عسلللللللللممم مدیر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1395 عنوان دنبال کاربری هستم | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست که گفت شوهرم به م ا م ما نم چشم بد داشته 1404/06/15 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1395 چرا فکر کردین ایشون میتونه کمک کنه؟البته نه میشناسم و نه این پیام یا تاپیکشونو دیدم ببخشید احساس میکنم با من دعوا دارید من مجبورتون نکردم بیاید تو تایپیک اگر ناراضی و عصبانی هستید انگار از من طلبکار هستید
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1395 از همون مشاورت کمک بگیری خیلی بهتره تا اینجابعدم وقتی دوستت چنین توهم مزخرفی داره دیگه راهکار نمیخوا ... من باورم نشده و نمیشه و تو ذهنم میگم حواسش نبوده من بد بینم میگم طرف همینجوری الکی یه چیزی گفته
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1395 از همون مشاورت کمک بگیری خیلی بهتره تا اینجابعدم وقتی دوستت چنین توهم مزخرفی داره دیگه راهکار نمیخوا ... ببخشید چرا انگار میخواید من و بزنید فقط نوشتم دنبال کاربر فلان هستم هم من خانمم هم اون کاربر خانم بود
السا27 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 7701 من باورم نشده و نمیشه و تو ذهنم میگم حواسش نبوده من بد بینم میگم طرف همینجوری الکی یه چیزی گفته نه بنظرم بهش فکر کرده که گفته گفتن چنین حرفایی زشته و بدور از شان انسانیت
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1395 نه بنظرم بهش فکر کرده که گفته گفتن چنین حرفایی زشته و بدور از شان انسانیت من از شوک حتی حرفهای مشاور که خانم بود و نتونستم باور کنم و مشاور هم انگار زورش میومد باهام حرف بزنه همش میگفت خودت تعریف کن من نیاز دارم کسی باهام حرف بزنه ذهن شلوغمو مرتب کنه با علم و آگاهی
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1395 کلا جدا از این مساله دارم به بدبختی زنها فکر میکنم خونه پدر خانواده سختگیر خونه شوهر هزار تا مساله بخواد بمونه درده بخواد جدا بشه حقش داده نمیشه همه بعد به چشم بد نگاهش میکنن بدون پشتوانه زن همیشه فداکاره و دلسوز و بازنده
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1395 زنهایی که پله ترقی مردها بودن زندگی رو دست گرفتند تا مرد درس بخونه قناعت کردن تا مرد درآمدش خوب باشه و سرمایه جمع کنه بچه آورد خود زن سر وکار نرفت و از هزار تا آرزوش دور موند
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1395 بهشت زیر پای زنها و مادرها کمه زنها هم زن هستند هم مرد زندگی تا مرد خونه پیشرفت کنه بعد آخر سر نه مهریه ای نه چیزی تازه منت سرته که خرج لباس و خوردنت و داره میده
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1395 زنهایی که اگر سرکار نرفتند نه به خاطر اینکه خنگ بودن باواینگه تحصیلات داشتن ولی مادری و اولویت قرار دادن چون خانواده ای تو شهر غریب نداشتن بچه رو بسپارند و دیدن ۱۰ ساله تو خونه تو چرخه ی تمیز کاری و روتین گیر کردند