2777
2789

منو پسره خیلی باهم اوکییم و تعریف پسره روزیاد شنیده بودم ولی چندوقتیه متوجه شدم با دوتا از دخترا که از پشه های نر دانشگاه هم نگذشتن رفیقه نمیدونم در حد همکلاسی یا بیشتر اما دیدم که توی اینستا یکیشونو فالو داشت پسره خیلی ادم خوبیه و هیچ اذیتم نکرده اخلاق و رفتارش همونطوریه که میخواستم رفتارش خیلی محجوب و مردونس اما یکی از دخترا دانشگاه که دوستمه گفت از همون ترمای اول با اون دوتا دختره رفیقه نمیدونم چیکار کنم باور کنم حرفشو یا نه امااگر دوستم دروغ بگهپس چرا پسره یکی از اون دخترارو تو اینستا فالو داشت؟اخه چرا اون دوتا دختر که صبح تا شب علاف تو دانشگاه نشستن چرا من باید اونارو رقیب خودم بدونم ،از این گذشته من این دخترارو هیچوقت حتی لایق هم صحبتی یاسلام هم ندونستم که الان این عذابم میده ،تازه هم ان بود باهم صحبت میکردیم ولی دیرسین میکرداحساس میکردم دارن قلبمو تیکه تیکه میکنن با فکر اینکه داره به اون دخترا پی میده

شما لایق هم صحبتی نمیدونی پسره لایق دونسته

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما لایق هم صحبتی نمیدونی پسره لایق دونسته

اخه شماره دختره رو کل پسرای دانشگاه دارن با اینکه همه میدونن رل داره از طرف دیگه اونیکی دختره هم حتی از مردای متاهل دانشگاه هم نگذشته نمیفهمم کسی مثل این چطور باهاشون رفیق شده 

بنظر من پسره کارشو خوب بلده هم اونوری بلده هم اینوری اتفاقا لاشیه پسر خوبی نی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

واقعا نصیحت بهت ته این چیزا داغونیه روانت داغون میشه پسرا میرن با یه دخترایی از سر هوس و یه مدت کوتا ...

یکساله و باهم بیرون هم رفتیم تو کارای هم بهمدیگه کمک میکنیم اگر با چشم نمیدیدم اون دختره رو فالو داره یا دوستم این حرفارو بهم نمیگفت باور نمیکردم هیچوقتتتت

اخه شماره دختره رو کل پسرای دانشگاه دارن با اینکه همه میدونن رل داره از طرف دیگه اونیکی دختره هم حتی ...

همه میرن سراغ یکی هم سویه خودشون

پسره حتما اگر دوستی خاصی باهاشون داره منفعتی می‌بره گول نخورده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بنظر من پسره کارشو خوب بلده هم اونوری بلده هم اینوری اتفاقا لاشیه پسر خوبی نی

بهم میگفت ازت خوشم میاد و با بقیه برام فرق داری میگفت خوشم میاد مغروری اونبار که غیرمستقیم از زیر زبونش خواستم حرف بکشم که با فلانی اشنایی چون یبار راجبت حرف زد میگفت دخترا دانشگاه زیاد بهت نظر دارن و تو ادم خوبی هستی و اینا گفت مثل اینکه هنو منو نشناختی 

جالبه یکی از همین دخترا یبار ازم پرسید با فلانی(همین پسره که دوسشدارم) رلی؟دخترا حرف زدن گفتن اتفاقا خیلی خوشحال شدیم براتون گفتیم اقای فلانی هم بالاخره رفت تو رابطه من نم پس ندادم اما هنو تو کارش موندم 

یکساله و باهم بیرون هم رفتیم تو کارای هم بهمدیگه کمک میکنیم اگر با چشم نمیدیدم اون دختره رو فالو دار ...

این که چیزی نیست دختر 

من دانشحو علوم تغذیه ام یه پسر دانشکده پزشکی دوسال میگفت دوستم داره و فقط منو‌میخواد 

بعدا فهمیدم رفتن سفر خارج اونجا با یه دختر رفته کلاب و لب دریا 

با خواهر دوستش لپ همو میکشیدن و دوست بودن 

دختر همکار باباش تو چت بهش میگفت عزیزم 

با همکلاسیش بهم ویدیو مسیج میدادن 

اصلا پسرای امروزی از صدتا یکیش خوب 

این پسر واسه من میمرد 

میگفت واست میمیرم ولی ظاهرا واسه خیلیا میمرد

من چیکار کنم من دق میکتم بخدا 😭

دق نمیکنی 

این که چیزی نیست دختر من دانشحو علوم تغذیه ام یه پسر دانشکده پزشکی دوسال میگفت دوستم داره و فقط منو‌ ...

چشام از اشک میسوزه قلبم یجوری میشه من عاشقشم دیوونشم میمیرم اگر یروز نباشه دق میکنم حاضر نصف عمرمو بدم فقط مال من باشه😭

بهم میگفت ازت خوشم میاد و با بقیه برام فرق داری میگفت خوشم میاد مغروری اونبار که غیرمستقیم از زیر زب ...

منکه وایب خوبی نگرفتم حتما خوب بشناسش بعد برو تو رابطه چون اگه فیلم بازی کنه بازیگر خوبیه و به فنامیری مطمئن باش داغون میشی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دق نمیکنی

حال و حوصله هیچیو ندارم من واقعا دنبال یه همچین ادمی بودم تو کل عمرم اما این موضوع دخترا خیلی عذابم میده اخه از هر نظر من سر ترم حتی هیکل اونوقت باید اونا رقیب من باشن؟خدایاااااااااااا 

منکه وایب خوبی نگرفتم حتما خوب بشناسش بعد برو تو رابطه چون اگه فیلم بازی کنه بازیگر خوبیه و به فنامی ...

نمیدونم بخدا یکساله همو میشناسیم این اواخر این موضوع شده چکش اعصابم چون پسره از هر نظر اوکیه اما این موضوع دوتا دختره هم پیچیدس برام هم گنگ هم عذاب دهنده