2777
2789
عنوان

شدیدا به نظرتون نیاز دارم

93 بازدید | 15 پست

بچها ما سال های اول زندگی مشترکمون هست یه خونه ذاشتیم بازسازی کردیم بفروشیم بریم یه واحد جای دیگه بخریم...مهلت اجارمون تموم شد مجبور شدیم تخلیه کنیم خونه هم این هفته گذاشتیم برای فروش

ولی تو این فاصله گفتیم برای دو سه ماه نریم جایی اجاره خونه مادرم اینا و‌مادرش اینا در چرخش باشیم...

و میدونید‌که واقعا چقدر سخت میگذره مخصوصا خونه مادرشوهر‌واقعا خیلی سخته هرچقدر هم آدم های خوبی باشن ولی بازم شرایط خاصی هست لطفا لطفا توصیه و تجربه و هرچی‌نیاز هست بدونم بهم بگید که بتونم به بهترین شکل از این بازه زمانی عبور کنم...واقعا نیاز دارم به توصیه و تجربه...آشپزی چطور باشه کار کردن چطور باشه و....

خدا کمکت کنه من تو این شرایط شما باردار هم بودم انقدر گریه کردم و سخت بهم گذشت الان بچم ۲۳ سالشه و خیلی عصبیه و تاثیر گذاشته روش توصیم اینه که بی خیال باشی تا سخت  نگذره

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین تو‌خونه بازسازی سدتون بمونین تا فروش بره

چون بازسازی شده نمیخوایم دست خورده بشه و از طرفی الان بنگاه های مختلف میخوان مشتری ببرن نشون بدن

شرایطش رو نداشتیم که بریم اونجا من گفتم این مدت بریم خودمون سوئیتی جایی که هم‌خودمون راحت باشیم هم بقیه ولی خانواده ها قبول نکردن و اصرار که بریم پیششون با این که من خودم شدیدا معذبم

اگه میخواین اونجاهم برین چون یکسره هستین باید مثله خونه خودتون توکارهای خونه وآشپزی سهیم باشین بعضی ...

دقیقا درسته ولی نمیدونم چطوری تعادل برقرار کنم‌که وظیفه نشه و احترامم حفظ بشه 

اگر میخای آرامشتون بهم نخوره یجا اجاره کنید مهمتر از پول آرامشتونه مگه چقدر اجاره میشه واسه سه ماه 

خانتون مگه مغازست چندماه تعطیلش کردین آخه 

متفاوت باش !!! دنیا پره از آدمای معمولی !!! ,
خدا کمکت کنه من تو این شرایط شما باردار هم بودم انقدر گریه کردم و سخت بهم گذشت الان بچم ۲۳ سالشه و خ ...

دقیقا همه به من دو سه ماهه گیر دادن بذار باردارشو...ولی گفتم اصلا تا زمانی که خونه خودمون نباشیم و ذهنم اروم نباشه نمیتونم به این موضوع فکر کنم

اگر میخای آرامشتون بهم نخوره یجا اجاره کنید مهمتر از پول آرامشتونه مگه چقدر اجاره میشه واسه سه ماه خ ...

از بابت پولش مشکلی نیست...موضوع اول این که خانواده ها اجازه ندادند و اصرار اصرار که بیاین ...و این که اون خونه هم املاکی ها مشتری میبینن...و اگر طرف دیگه جهیزیه نو هست چندبار اسباب کشی بشه داغون میشه 

دقیقا درسته ولی نمیدونم چطوری تعادل برقرار کنم‌که وظیفه نشه و احترامم حفظ بشه

باید همکاری داشته باشین اون یه کارمیکنی توبری کمکش یا توکاری میکنی اونم بیاد کمکت چون میخواین اونجا یه مدت بمونین شرایط اینجوریه نمیدونم مادرشوهرت چجوریه حالا باید بسازین تاخونتون کارش حل شه ببین من خودم بامادرشوهرم تویه حیاطیم اون میاد حیاط رو میشوره من میرم سرویس ها وحموم رو که توحیاطه میشورم چون حیاطمون مشترکه ولی خونمون جدا

چند ماه ؟من بودم خونه خودم اول میرفتم سه ماهی بعد خونه مادرشوهر

مشکل اینه که خونه ای که بازسازی کردیم‌نردیک‌خونه مادرشوهرم اینا هست و برای این که همسرم سریع تر دسترسی داشته باشه به خونه و مشتری و...ناچاریم اول کار اینجا باشیم وگرنه یکم بیوفته کار جلو خونه مادرم اینا رو ترجیح میدم و خب قطعا خیلی راحت ترم 

باید همکاری داشته باشین اون یه کارمیکنی توبری کمکش یا توکاری میکنی اونم بیاد کمکت چون میخواین اونجا ...

مادرشوهرم خیلی مهربون و خوبه...ولی خب خودتونم خوب میدونید اول و آخر مادرشوهر مادر آدم نمیشه....

مادرشوهرم خیلی مهربون و خوبه...ولی خب خودتونم خوب میدونید اول و آخر مادرشوهر مادر آدم نمیشه....

درسته... ببین چون داری میری خونش باید مثله خونه خودت باشی اگه میگفتی عقدم میرم اونجا شرایط فرق می کرد

از بابت پولش مشکلی نیست...موضوع اول این که خانواده ها اجازه ندادند و اصرار اصرار که بیاین ...و این ک ...

موفق باشید اما میشد چندماه دیگه تمدید میکردین یا یک سال دیگم اجاره میکردین هروقت خانه خودتون حاضرشد کنسل میکردین میرفتین خونه خودتون 

تازه خونه جدیدم بخرین باید با سلیقه خودتون ی دستی سرو روش بکشین سر حوصله و آرامش

متفاوت باش !!! دنیا پره از آدمای معمولی !!! ,